Healthliker
Hectopat
Daha fazla
Olur, oldugu gibi kalsin secenekler. Ozellestirmeye gerek yok ama size daha iyisini onermistim, cidden o GameGaraj sistemi alacaksaniz, fazla para.
DH-EAGLE / INTEL Core i5 14400F / ASUS GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
DH-EAGLE / INTEL Core i5 14400F / ASUS GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
DH-EAGLE / INTEL Core i5 14400F / ASUS GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
DH-EAGLE / INTEL Core i5 14400F / ASUS GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Bu sistem daha mantıklı o paraya.
Ayrıca 650W yeterli.
Hocam merhaba tekrardan önerinizi okudum aklıma da gayet yattı ama İtopya'nın bilgisayarın kargolamasından tutunda, garanti hizmetlerine kadar sıkıntılı olduğunu okudum. O yüzden alternatiflere bakmaya çalışıyorum ve elbette dediğiniz gibi maliyetler yüksek. Acer gibi bir belaya bulaşınca insan yoğurdu üfleyerek yiyor. Yine de tecrübeleriniz varsa okumak isterim.
Öneriniz ve görüşünüz için teşekkür ederim hocam.
Ben karar verene kadar stok bitmiş sizin önerinizin hocam iyi mi?
Yeniden açarlar mı acaba?
Açıkçası elimde bir notebook var, onu elden çıkaracağım rakama bağlı.
Ama bu attığınızı da yukarıda verilen dh-eagle sistemini de kenara aldım.
Tekrar teşekkür ederim.
@Prime777 hocam, mantis 6800 ismiyle geçen Ryzen 5600 ve ASUS Radeon RX 6800 kartlı cihazlar ile ilgili ne düşünüyorsunuz VRAM: 16 GB.