Hero 5A sisteme kasa ve güç kaynağı önerisi

Healthliker

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Bu ara Hero 5A RTX 4060 modelini almak için düşüncem var. Burada ve kafamdaki öneriler ile sistemi oluşturdum fakat kasa ve güç kaynağı anlamında Technopat önerisinden farklı yazılar okudum.

Bu sisteme göreDdarkFlash 650W +80 yeterli olur mu?

Alanındaki kasa/güç kaynağı sekmesinden önerileriniz olur mu?

Teşekkürler.

Hocam merhaba tekrardan önerinizi okudum aklıma da gayet yattı ama İtopya'nın bilgisayarın kargolamasından tutunda, garanti hizmetlerine kadar sıkıntılı olduğunu okudum. O yüzden alternatiflere bakmaya çalışıyorum ve elbette dediğiniz gibi maliyetler yüksek. Acer gibi bir belaya bulaşınca insan yoğurdu üfleyerek yiyor. Yine de tecrübeleriniz varsa okumak isterim.

Öneriniz ve görüşünüz için teşekkür ederim hocam.

İtopya'dan Gigabyte G24F2 aldim, saglam geldi kargo olarak.

Bir sürü kisi bu tarz sirketlerden sistem aliyor. İlla birkac kisi sorun yasayabilir. Zaten Şikayetvar tarzi sitelerde genellikle hep sikayet yorumlari olur, ondan o tarz agirlikli olmasi normal. Ki GameGaraj'in da sikayetlari var...

İtopya guvenilir, gidip parasini hak etmeyen sistemi almayin!

Ben karar verene kadar stok bitmiş sizin önerinizin hocam iyi mi?

Yeniden açarlar mı acaba?

Açıkçası elimde bir notebook var, onu elden çıkaracağım rakama bağlı.

Ama bu attığınızı da yukarıda verilen dh-eagle sistemini de kenara aldım.

Tekrar teşekkür ederim.

@Prime777 hocam, mantis 6800 ismiyle geçen Ryzen 5600 ve ASUS Radeon RX 6800 kartlı cihazlar ile ilgili ne düşünüyorsunuz VRAM: 16 GB.

Son düzenleme:

QHD oynamayacaksaniz şov yapmaya gerek yok. Burada DDR5, AM5, yeni nesil kart varken eski seyleri doldurmaya gerek yok.

1080p üzerinde bana uzun vadede sorun yaşatmayacak, ileride yükseltme safhasında sorun yaşamayacağım, maddi olarak da fazla germeyecek birkaç cihaz tavsiyesi alabilir miyim sizden?
Verdiğiniz bilgilere güvenerek bir seçim yapacağım artık. Sizlerin bilgisine güveniyorum. Çok değil, eğer vaktiniz varsa en güvendiğiniz 5 adet cihaz yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…