Ben bu karşılaştırmayı RTX 4060'a yazarım. AMD'nin VRAM sıkıştırması NVIDIA'dan geri olduğu için 8-10 GB farkı burada reel olarak yok. Tüm teknolojik avantajlar, mimari vb. de 4060'ın elinde olduğu için uzun vadede daha iyi olacaktır.
Ben bu karşılaştırmayı RTX 4060'a yazarım. AMD'nin VRAM sıkıştırması NVIDIA'dan geri olduğu için 8-10 GB farkı burada reel olarak yok. Tüm teknolojik avantajlar, mimari vb. de 4060'ın elinde olduğu için uzun vadede daha iyi olacaktır.
Hocam merhaba burada rx 6700e karşın 4060 almamı tavsiye etmiştiniz ve ikna olmuş alacaktım. Ancak rx 6700xt li yakın fiyata bir sistem buldum. Yine de sizin fikrinize sunmak isterim. Gencer gaminge de güvenemiyorum. Çoğu forumda güvenilir diye cevaplar verilmiş olsa da 20bin tl gibi bir para cepten çıkarken, o kadar kötü yorumdan biri olmaktan korkuyor insan. VİCTOR / RYZEN 5 5600 / RX 6700 XT / 512 GB NVME M2 SSD / 16GB 3600MHz DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI (FSR psu)
Tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın hocam ancak yorumunuz benim için çok değerli Pckolik - Pc Toplama Sihirbazı bu kasa da karar kıldım şuan ancak 8 gb olması da korkutmuyor değil. Sizin kullandığınız ekran kartına çok yakın olduğu için yorumunuzu almadan bırakamam. Teşekkür ederim şimdiden yanıtınız için.