Hero 5T12/13 nasıl?

baycevik06

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Yakın zamanda yeni bir bilgisayar satın almayı ve GameGaraj'dan satın almayı düşünüyorum. Sistem Hero 5T12/13 - Game Garaj bu ama ben parçaların neredeyse hepsini değiştirdim. Parçaların tamamını resim olarak koyarım hocam. Merak ettiğim şey bu parçalar kasaya sığar mı? Ne kadar ısınır? Valorant, CS:GO gibi FPS oyunlarında FPS değeri kaç olur? Veya bir parçayı değiştireyim mi? Önerilere açığım hocam. İyi günler dilerim.

1677759986307.png

Merhaba. Yakın zamanda yeni bir bilgisayar satın almayı ve GameGaraj'dan satın almayı düşünüyorum. Sistem Hero 5T12/13 - Game Garaj bu ama ben parçaların neredeyse hepsini değiştirdim. Parçaların tamamını resim olarak koyarım hocam. Merak ettiğim şey bu parçalar kasaya sığar mı? Ne kadar ısınır? Valorant, CS:GO gibi FPS oyunlarında FPS değeri kaç olur? Veya bir parçayı değiştireyim mi? Önerilere açığım hocam. İyi günler dilerim.

Eki Görüntüle 1687325

Sığar mı derken sığmaza zaten seçemezsiniz kasayı uyarır sizi seçenek olmaz orada Valorant'ta falan FPS zaten her türlü alınıyor diğer oyunlarda da 1080p de Ultra ayarlarda rahat ettirir sizi.

1677760978676.png

Sisteminizde çok gereksiz şeyler var soğutucu kalitesiz ve çok pahalı oluyor ayrıca monitör kötü.

Eki Görüntüle 1687325

Tam bütçe ne kadar? Hero5a sistemi almak daha mantıklı bu şekilde alın yanına bu monitörü alın.

Screenshot_32.png

Eki Görüntüle 1687342

Sisteminizde çok gereksiz şeyler var soğutucu kalitesiz ve çok pahalı oluyor ayrıca monitör kötü.

Bana da pahalı geldi oyun oynatır ama çok daha iyileri var bence de.

Bütçe yeterse şöyle bir ikili alın yetmezse yukarıdakı Hero 5A düzenleyek alın.

20k bütçe diyor hocam 25k demiyor :D

Hocam AMD işlemcileri pek sevmiyorum. Pek iyi geçmişimiz yok :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı