Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum 2 Mart 2023 #21 baycevik06 dedi: Hocam kasadan falan hiç anlamıyorum. Bozarım diye korkuyorum. Mümkünse attığım resimden seçebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam hepsi çok pahalı kalitesiz parçalar takmak çok kolay videosunu izleyebilirsiniz eliniz tutuyorsa yaparsınız
baycevik06 dedi: Hocam kasadan falan hiç anlamıyorum. Bozarım diye korkuyorum. Mümkünse attığım resimden seçebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam hepsi çok pahalı kalitesiz parçalar takmak çok kolay videosunu izleyebilirsiniz eliniz tutuyorsa yaparsınız
Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.783 Makaleler 1 Çözümler 9 2 Mart 2023 #22 baycevik06 dedi: Hocam kasadan falan hiç anlamıyorum. Bozarım diye korkuyorum. Mümkünse attığım resimden seçebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam sakat değilseniz takarsınız basit bir şey tabii ben hiç AM4 sokete bir fan takmadım ama basit bir şey. Ve 120mm sıvı soğutmaya 1200 TL vereceğinize gidin üfleyin daha az ısınır.
baycevik06 dedi: Hocam kasadan falan hiç anlamıyorum. Bozarım diye korkuyorum. Mümkünse attığım resimden seçebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam sakat değilseniz takarsınız basit bir şey tabii ben hiç AM4 sokete bir fan takmadım ama basit bir şey. Ve 120mm sıvı soğutmaya 1200 TL vereceğinize gidin üfleyin daha az ısınır.
baycevik06 Centipat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 207 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #23 Lusyz dedi: Hocam hepsi çok pahalı kalitesiz parçalar takmak çok kolay videosunu izleyebilirsiniz eliniz tutuyorsa yaparsınız Genişletmek için tıkla... Hocam ben dünyanın en sakar kişilerinden biriyim. Enahaine dedi: Hocam sakat değilseniz takarsınız basit bir şey tabii ben hiç AM4 sokete bir fan takmadım ama basit bir şey. Ve 120mm sıvı soğutmaya 1200 TL vereceğinize gidin üfleyin daha az ısınır. Genişletmek için tıkla...
Lusyz dedi: Hocam hepsi çok pahalı kalitesiz parçalar takmak çok kolay videosunu izleyebilirsiniz eliniz tutuyorsa yaparsınız Genişletmek için tıkla... Hocam ben dünyanın en sakar kişilerinden biriyim. Enahaine dedi: Hocam sakat değilseniz takarsınız basit bir şey tabii ben hiç AM4 sokete bir fan takmadım ama basit bir şey. Ve 120mm sıvı soğutmaya 1200 TL vereceğinize gidin üfleyin daha az ısınır. Genişletmek için tıkla...
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum 2 Mart 2023 #24 baycevik06 dedi: Hocam ben dünyanın en sakar kişilerinden biriyim. Genişletmek için tıkla... En kötü bilgisayarcı takar hocam tabii gözünüzün önünde yapmasına özen gösterin.
baycevik06 dedi: Hocam ben dünyanın en sakar kişilerinden biriyim. Genişletmek için tıkla... En kötü bilgisayarcı takar hocam tabii gözünüzün önünde yapmasına özen gösterin.
baycevik06 Centipat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 207 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #25 Lusyz dedi: En kötü bilgisayarcı takar hocam tabii gözünüzün önünde yapmasına özen gösterin. Genişletmek için tıkla... Ya hocam sanırım takabilirim ama attığınız siteye pek güvenemedim başka bir site veya ürün atabilir misiniz? Bir de bu parçalar nasıl hocam?
Lusyz dedi: En kötü bilgisayarcı takar hocam tabii gözünüzün önünde yapmasına özen gösterin. Genişletmek için tıkla... Ya hocam sanırım takabilirim ama attığınız siteye pek güvenemedim başka bir site veya ürün atabilir misiniz? Bir de bu parçalar nasıl hocam?
Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.783 Makaleler 1 Çözümler 9 2 Mart 2023 #26 baycevik06 dedi: Hocam ben dünyanın en sakar kişilerinden biriyim. Genişletmek için tıkla... Hocam bir bildiğimiz varki söylüyoruz gidin 600TL'ye arkadaşın attığı soğutucuyu alın artan para ile anakart falan yükseltin.
baycevik06 dedi: Hocam ben dünyanın en sakar kişilerinden biriyim. Genişletmek için tıkla... Hocam bir bildiğimiz varki söylüyoruz gidin 600TL'ye arkadaşın attığı soğutucuyu alın artan para ile anakart falan yükseltin.
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum 2 Mart 2023 #27 baycevik06 dedi: Ya hocam sanırım takabilirim ama attığınız siteye pek güvenemedim başka bir site veya ürün atabilir misiniz? Bir de bu parçalar nasıl hocam?Eki Görüntüle 1687379 Genişletmek için tıkla... Site gayet güvenilir birkaç kez alışverişim oldu kendilerinden aynı gün kargo yaptılar 2 gün içinde geldi.
baycevik06 dedi: Ya hocam sanırım takabilirim ama attığınız siteye pek güvenemedim başka bir site veya ürün atabilir misiniz? Bir de bu parçalar nasıl hocam?Eki Görüntüle 1687379 Genişletmek için tıkla... Site gayet güvenilir birkaç kez alışverişim oldu kendilerinden aynı gün kargo yaptılar 2 gün içinde geldi.
baycevik06 Centipat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 207 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #28 Lusyz dedi: Site gayet güvenilir birkaç kez alışverişim oldu kendilerinden aynı gün kargo yaptılar 2 gün içinde geldi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Peki parçalar nasıl?
Lusyz dedi: Site gayet güvenilir birkaç kez alışverişim oldu kendilerinden aynı gün kargo yaptılar 2 gün içinde geldi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Peki parçalar nasıl?
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum 2 Mart 2023 #29 baycevik06 dedi: Tamamdır hocam. Peki parçalar nasıl? Genişletmek için tıkla... Gayet makul hocam.
baycevik06 Centipat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 207 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #30 Lusyz dedi: Gayet makul hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Yardımlarınız için teşekkürler. Belki de burada konu açmasaydım akıllı kafama uyup o bilgisayarı alacaktım. Çok teşekkürler hocam <3
Lusyz dedi: Gayet makul hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Yardımlarınız için teşekkürler. Belki de burada konu açmasaydım akıllı kafama uyup o bilgisayarı alacaktım. Çok teşekkürler hocam <3