Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #31 baycevik06 dedi: Tamamdır. Yardımlarınız için teşekkürler. Belki de burada konu açmasaydım akıllı kafama uyup o bilgisayarı alacaktım. Çok teşekkürler hocam <3 Genişletmek için tıkla... Her zaman yardıma ihtiyacınız olduğu zaman etiketleyebilirsiniz hocam hayırlı olsun şimdiden
baycevik06 dedi: Tamamdır. Yardımlarınız için teşekkürler. Belki de burada konu açmasaydım akıllı kafama uyup o bilgisayarı alacaktım. Çok teşekkürler hocam <3 Genişletmek için tıkla... Her zaman yardıma ihtiyacınız olduğu zaman etiketleyebilirsiniz hocam hayırlı olsun şimdiden
baycevik06 Centipat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 207 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #32 Lusyz dedi: Her zaman yardıma ihtiyacınız olduğu zaman etiketleyebilirsiniz hocam hayırlı olsun şimdiden Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. İyi günler dilerim.
Lusyz dedi: Her zaman yardıma ihtiyacınız olduğu zaman etiketleyebilirsiniz hocam hayırlı olsun şimdiden Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. İyi günler dilerim.