M MrXray Picopat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #21 SanBloody dedi: Hocam o zaman İtopya'da olan şu kasayı kesinlikle almıyorum PSU sebebiyle doğru mudur. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Hocam attığınız güç kaynağını kullanmadım hiç ama kendi sistemimde 700 lira daha fazla verip FSP aldım. Bence şansa bırakılmayacak kadar değerli bir parça. Belki kullanıp memnun olan vardır ama ben riske atmazdım.
SanBloody dedi: Hocam o zaman İtopya'da olan şu kasayı kesinlikle almıyorum PSU sebebiyle doğru mudur. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Hocam attığınız güç kaynağını kullanmadım hiç ama kendi sistemimde 700 lira daha fazla verip FSP aldım. Bence şansa bırakılmayacak kadar değerli bir parça. Belki kullanıp memnun olan vardır ama ben riske atmazdım.