Hero Dash 110 alınır mı?

emir.s.dumann

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sizce Hero Dash 110 veya 125 alınır mı ? Veya o fiyat bandında başka bir motor önerir misiniz ? Yoksa o fiyata 2. el bir japon almak mı daha mantıklı ? eğer ki önerirseniz scooter önerin ilk motosikletim olacak.

10 bin TL daha arttırırsan fiyatını VRS 125 var. Kullananlar memnun.

10 bin TL daha arttırırsan fiyatını VRS 125 var. Kullananlar memnun.

Ama kalitesi nasıl eşitmi çünkü Hero Japon markalarıyla ortaklık yapıyormuş öyle duydum peki sence parayı biraz daha düşürsem Apec PS5 alsam geri kalan parayı da ekipman vs. Alsam nasıl olur? Mantıklı mı?

Apec mapec gibi çin çon ne idü belirsiz merdiven altı motorlar almayın lütfen. 1 yıla dağılıyor ne servis var ne parça hurdaya atıyorlar. Hero öyle değil hero dünyanın en büyük motor üreticilerinden biri bugün honda dio activa spacy gibi bir sürü modeli hero üretiyor motor blokları da heroya fabrika üretimi de heroya ait. Hero gene bir çok suzuki yamaha gibi markalara da asya pazarı için üretim yapıyor. Yani dandik bir marka kesinlikle değil. Dash 110 kullandım deneyimledim sana aktarayım. Oturuş ve konforu gerçekten başarılı. Bugüne kadar bir çok motosiklet ve scooter kullandım ama gerçekten beni şaşırttı selesi rahat amortisör konforu iyi yakıtı çok az motor bloğu sağlam zaten aynı blok spacy dio gibi modellerde de kullanılıyor. Bunun dışında servis ve parçası da yoğundur kısaca alınır bir modeldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…