Evet. Güzel oyun. Söylendiği gibi pay to win de değil. İyi oynarsanız çok para kazanıp gerçek para yatırmadan da iyi şeyler alabiliyorsunuz. Henüz 1. seviye avcı uçağına sahip olmama rağmen arada pek teknoloji farkı hissetmiyorum. Nedense çok kişi oynamıyor. Genelde piyade harici giremiyorum. Keşke piyade silahı alsaydım.Geçen bende girdim çok bot vardı. Oyuncu kalmamış. Ara sıra doluyor maçlar genelde gündüz vakti.
Savaş modunda herkes gerçek oyuncu.Geçen bende girdim çok bot vardı. Oyuncu kalmamış. Ara sıra doluyor maçlar genelde gündüz vakti.
EasternBlooD#7925Alman piyade ve avcı uçaklarıyla oynuyorum. Discord verirsen ekleyebilirim. Arkadaşlık istekleri kapalı olduğundan maalesef sen ekleyemezsin.
Ben de eskiden oynuyordum. Bir anda aklıma geldi şöyle bir oyun vardı diye indirdim. Sardı da aslında ama oyuncu sayısı sanırım eskisi kadar fazla değil.Oynayan kalmış mı? Vay be ne oynardık.
Hocam arkadaş isteği yollar mısınız? Tek oynamaktan sıkıldım cidden.Evet. Güzel oyun. Söylendiği gibi pay to win de değil. İyi oynarsanız çok para kazanıp gerçek para yatırmadan da iyi şeyler alabiliyorsunuz. Henüz 1. seviye avcı uçağına sahip olmama rağmen arada pek teknoloji farkı hissetmiyorum. Nedense çok kişi oynamıyor. Genelde piyade harici giremiyorum. Keşke piyade silahı alsaydım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.