Heroes and Generals oyun arkadaşı

Sncroow

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Heroes and Generals adlı oyunu oynayan var mı? Oyunu bir süre önce oynuyordum. Şimdi tekrar başladım. Oynamak isteyen varsa alta Discord'unu bırakırsa sevinirim.

Reis türklerin HG oynaması klanları vesaire çok uzun hikaye kurulan bütün klanlar en sağlamları 200 kişilikleri bile şu an ölü bizde arkadaşlarla giriceğimiz zaman kafa dağıtmak için agalarla girmek için sona kalan 5-10 Türk oyuncularını topluyoruz hala aktiflik arayan seni bulmamda büyük şans tamda bugün kurmaya karar verdik DC linkini atıyorum DC ismim The Fuck#1997 bana ulaş Join the H&G TEAM Discord Server!

Alman piyade ve avcı uçaklarıyla oynuyorum. Discord verirsen ekleyebilirim. Arkadaşlık istekleri kapalı olduğundan maalesef sen ekleyemezsin.

Son düzenleme:
Geçen bende girdim çok bot vardı. Oyuncu kalmamış. Ara sıra doluyor maçlar genelde gündüz vakti.
Evet. Güzel oyun. Söylendiği gibi pay to win de değil. İyi oynarsanız çok para kazanıp gerçek para yatırmadan da iyi şeyler alabiliyorsunuz. Henüz 1. seviye avcı uçağına sahip olmama rağmen arada pek teknoloji farkı hissetmiyorum. Nedense çok kişi oynamıyor. Genelde piyade harici giremiyorum. Keşke piyade silahı alsaydım.

Oynayan kalmış mı? Vay be ne oynardık.
Ben de eskiden oynuyordum. Bir anda aklıma geldi şöyle bir oyun vardı diye indirdim. Sardı da aslında ama oyuncu sayısı sanırım eskisi kadar fazla değil.
Evet. Güzel oyun. Söylendiği gibi pay to win de değil. İyi oynarsanız çok para kazanıp gerçek para yatırmadan da iyi şeyler alabiliyorsunuz. Henüz 1. seviye avcı uçağına sahip olmama rağmen arada pek teknoloji farkı hissetmiyorum. Nedense çok kişi oynamıyor. Genelde piyade harici giremiyorum. Keşke piyade silahı alsaydım.
Hocam arkadaş isteği yollar mısınız? Tek oynamaktan sıkıldım cidden.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı