N NOHA Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 708 Çözümler 3 17 Kasım 2023 #1 Bildiğiniz üzere heroes Generals oyunu, bu sene kaldırıldı. Peki sizce heroes Generals 2 gelir mi?
Bruz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.236 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya 17 Kasım 2023 #2 Adam akıllı oyuncusu yoktu zaten, iyice P2W olunca kitleler halinde bıraktı millet. Sanmıyorum geleceğini.
Adam akıllı oyuncusu yoktu zaten, iyice P2W olunca kitleler halinde bıraktı millet. Sanmıyorum geleceğini.
N NOHA Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 708 Çözümler 3 25 Kasım 2023 #3 Bruz dedi: Adam akıllı oyuncusu yoktu zaten, iyice P2W olunca kitleler halinde bıraktı millet. Sanmıyorum geleceğini. Genişletmek için tıkla... Umarım gelir. Benim çok sevdiğim bir oyundu.
Bruz dedi: Adam akıllı oyuncusu yoktu zaten, iyice P2W olunca kitleler halinde bıraktı millet. Sanmıyorum geleceğini. Genişletmek için tıkla... Umarım gelir. Benim çok sevdiğim bir oyundu.
Adnanefendii Femtopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #4 Şu anda Revive Proje olarak oynanabilir durumdadır. Oyuna erişim sağlamak için Revive Proje’nin DC sunucusuna katılabilirsiniz. Dc linki
Şu anda Revive Proje olarak oynanabilir durumdadır. Oyuna erişim sağlamak için Revive Proje’nin DC sunucusuna katılabilirsiniz. Dc linki