Çözüm Heroes & Generals Kasma sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
1
Yer
In STEM World
Daha fazla  
1)Oyunun Launcher'ını kendi internet sitesinden C: Diskine indiriniz. (Steam'den indirmeyiniz ve GeForce Now kullanmayınız.)
2)Oyunla beraber gelen DirectX Setup'ı çalıştırıp kurunuz.
3)Adobe Air, Adobe Acrobat ve Adobe Flash Player'ı kendi sayfalarından kurunuz.
4)Ekran kartı, chipset, Vcredits, DirectX dosyalarının güncel olduğundan emin olunuz.
5)Bilgisayarı yeniden başlatınız.
6) Kaspersky, Comodo, Avira vb. Anti-Virüs uygulamaları kullanıyorsanız oyuna girerken devre dışı bırakıp Windows Defender'ı aktifleştiriniz. (Oyun pencereli tam ekranda çalıştığından bu tür programlar bilgisayarı boşta sanıp tarama yapıyorlar ve işlemciyi olağan üstü meşgul ediyorlar.)
7) Oyuna girerken uyumluluk modunda çalıştırınız.
8)Oyun içi ayarlarınızı medium da tutunuz ve DirectX 12(deneysel) etkinleştiriniz.
9)Oyun içerisinden TAA anti-aliasing metodunu seçiniz.
10)En önemlisi eğer sanal çekirdek yalıtım özelliğini Windows'da aktif ettiyseniz(Intel işlemciler) hemen kapatmalısınız.

Sorun bu adımlardan sonra da çözülmezse oyun teknik destek yerinden directX.txt dosyanızla beraber şikayeti ticket atarak bildiriniz.
Ben sorunu bu şekilde çözdüm ve akıcı bir şekilde şu anda oynamaktayım. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…