ErdemE Hectopat Katılım 7 Nisan 2014 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2015 #11 KhalDrogo dedi: Arkadaşlar mail adreslerinizi de yazarsanız yollarım. Buradan size özel mesaj atamıyorum, sadece yöneticiler atabiliyor. Genişletmek için tıkla... erdemerkla46@gmail.com
KhalDrogo dedi: Arkadaşlar mail adreslerinizi de yazarsanız yollarım. Buradan size özel mesaj atamıyorum, sadece yöneticiler atabiliyor. Genişletmek için tıkla... erdemerkla46@gmail.com
N nickname Hectopat Katılım 12 Nisan 2015 Mesajlar 17 12 Nisan 2015 #12 Yada 2 Tane VErirmisin Biri İçin Daha AlıCamda [/QUOTE] demiştim yanlış demişim 3 key verimisin dicektimde 2 yazmışım 3üncüyü verirmisin pls... Verirsen Saol Şimdiden İnş. Mesajı görürsün (çok ihtiyacım var) hotmailim=huseyin_-guran@hotmail.com Son düzenleme: 12 Nisan 2015
Yada 2 Tane VErirmisin Biri İçin Daha AlıCamda [/QUOTE] demiştim yanlış demişim 3 key verimisin dicektimde 2 yazmışım 3üncüyü verirmisin pls... Verirsen Saol Şimdiden İnş. Mesajı görürsün (çok ihtiyacım var) hotmailim=huseyin_-guran@hotmail.com
KhalDrogo Hectopat Katılım 17 Ocak 2015 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2015 #13 ErdemE dedi: erdemerkla46@gmail.com Genişletmek için tıkla... Gönderdim, iyi eğlenceler. Elimdeki keyler bitti, yolladığım arkadaşların eğlenceli vakit geçirmesi dileğiyle.
ErdemE dedi: erdemerkla46@gmail.com Genişletmek için tıkla... Gönderdim, iyi eğlenceler. Elimdeki keyler bitti, yolladığım arkadaşların eğlenceli vakit geçirmesi dileğiyle.
N nickname Hectopat Katılım 12 Nisan 2015 Mesajlar 17 12 Nisan 2015 #14 Kardeşim Nerden Alabiliriz Kardeşim Keyleri Nerden Alabiriz Biliyomurmusun 2 key için saol ayrıca
KhalDrogo Hectopat Katılım 17 Ocak 2015 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2015 #15 nickname dedi: Kardeşim Nerden Alabiliriz Kardeşim Keyleri Nerden Alabiriz Biliyomurmusun 2 key için saol ayrıca Genişletmek için tıkla... Battle.net üyeliğin ile betaya katılmak istiyorum diye başvur. Oradan uygun görürlerse seni kapalı betaya alırlar ve key verirler.
nickname dedi: Kardeşim Nerden Alabiliriz Kardeşim Keyleri Nerden Alabiriz Biliyomurmusun 2 key için saol ayrıca Genişletmek için tıkla... Battle.net üyeliğin ile betaya katılmak istiyorum diye başvur. Oradan uygun görürlerse seni kapalı betaya alırlar ve key verirler.