Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.045 Makaleler 2 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YKS Öğrencisi 16 Kasım 2024 #11 addogan123 dedi: Hocam winecfgden Windows 10'a ayarladım zaten Genişletmek için tıkla... Heroic Games Launcher'ın Wine ayarlarına bakabilir misiniz? Farklı bir winecfg kullanıyor olabilir.
addogan123 dedi: Hocam winecfgden Windows 10'a ayarladım zaten Genişletmek için tıkla... Heroic Games Launcher'ın Wine ayarlarına bakabilir misiniz? Farklı bir winecfg kullanıyor olabilir.
addogan123 Centipat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #12 Dorzi dedi: Nereden indirdiniz uygulamayı? Linux'un uygulama mağazasından değil mi? Genişletmek için tıkla... Flatpakten indirdim hocam Fueren dedi: Heroic Games Launcher'ın Wine ayarlarına bakabilir misiniz? Farklı bir winecfg kullanıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam Wine ayarları derken bunu kastediyorsanız sadece bu Wine sürümü yüklü Dosya Ekleri wine.png 42,5 KB · Görüntüleme: 25 Son düzenleme: 16 Kasım 2024
Dorzi dedi: Nereden indirdiniz uygulamayı? Linux'un uygulama mağazasından değil mi? Genişletmek için tıkla... Flatpakten indirdim hocam Fueren dedi: Heroic Games Launcher'ın Wine ayarlarına bakabilir misiniz? Farklı bir winecfg kullanıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam Wine ayarları derken bunu kastediyorsanız sadece bu Wine sürümü yüklü