Heroic Games'te Microsoft C++ Runtime hatası veriyor

techislife

Kilopat
Heroic Games'te Microsoft C++ runtime hatası alıyorum. Nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun ayarlarından Proton sürümünü değiştir. Düz WINE veya WINE-GE kullanıyorsun ve oyun için gereken bağımlılıklar yüklenmemiş.

Wine Version yazan kısımdan değiştirmelisin.

Wine Manager sayfasından indirebilirsin.

Sorunu çözdünüz mü?

Son düzenleme:

Birkaç farklı sürüm denedim. Hogwarts özelinde bir türlü çalıştıramadım. Cyberpunk için sorun yok ancak Hogwarts Legacy'de hata devam etti.

Birkaç farklı sürüm denedim. Hogwarts özelinde bir türlü çalıştıramadım. Cyberpunk için sorun yok ancak Hogwarts Legacy'de hata devam etti.
9.4 sürümünü kullan.

Denediniz mi hocam?

Denedim aynı şekilde devam ediyor. Heroic kullanıyor musunuz siz güncel olarak? Birkaç Wine sürümü denedim bu sefer de Wine ön yükleme yapıyor lütfen bekleyin tarzı bir ekran çıkıyor ve takılıp kalıyor. Dualboot Windows devam ediyorum.

Çok basit bir çözüm yolu olacak fakat en son çıkan vcredist.exe yi Microsoft'tan indirip heroic Games Launcher içinden oyuna sağ tık özellikler deyince çıkan menünün en altında "run EXE'in prefix" seçeneğini kullanarak çalıştırın ve ardından oyunu açmayı deneyin.

Teşekkür ederim, yazıda son bahsettiğim wine ön yüklemesinde takılması sorununa bir çözümünüz var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…