Heroic Games'te Microsoft C++ Runtime hatası veriyor

techislife

Kilopat
Heroic Games'te Microsoft C++ runtime hatası alıyorum. Nasıl çözebilirim?
Ekran görüntüsü_2025-01-07_00-35-32.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun ayarlarından Proton sürümünü değiştir. Düz WINE veya WINE-GE kullanıyorsun ve oyun için gereken bağımlılıklar yüklenmemiş.

Ekran Görüntüsü_20250107_094222.png

Wine Version yazan kısımdan değiştirmelisin.

Ekran Görüntüsü_20250107_094304.png

Wine Manager sayfasından indirebilirsin.

Sorunu çözdünüz mü?

Son düzenleme:
Oyun ayarlarından Proton sürümünü değiştir. Düz Wine veya Wine-GE kullanıyorsun ve oyun için gereken bağımlılıklar yüklenmemiş.

Eki Görüntüle 2390786
Wine Version yazan kısımdan değiştirmelisin.

Eki Görüntüle 2390788
Wine Manager sayfasından indirebilirsin.

Sorunu çözdünüz mü?

Birkaç farklı sürüm denedim. Hogwarts özelinde bir türlü çalıştıramadım. Cyberpunk için sorun yok ancak Hogwarts Legacy'de hata devam etti.

Birkaç farklı sürüm denedim. Hogwarts özelinde bir türlü çalıştıramadım. Cyberpunk için sorun yok ancak Hogwarts Legacy'de hata devam etti.
9.4 sürümünü kullan.

Denedim aynı şekilde devam ediyor. Heroic kullanıyor musunuz siz güncel olarak? Birkaç Wine sürümü denedim bu sefer de Wine ön yükleme yapıyor lütfen bekleyin tarzı bir ekran çıkıyor ve takılıp kalıyor. Dualboot Windows devam ediyorum.

Çok basit bir çözüm yolu olacak fakat en son çıkan vcredist.exe yi Microsoft'tan indirip heroic Games Launcher içinden oyuna sağ tık özellikler deyince çıkan menünün en altında "run EXE'in prefix" seçeneğini kullanarak çalıştırın ve ardından oyunu açmayı deneyin.

Çok basit bir çözüm yolu olacak fakat en son çıkan vcredist.exe yi Microsoft'tan indirip heroic Games Launcher içinden oyuna sağ tık özellikler deyince çıkan menünün en altında "run EXE'in prefix" seçeneğini kullanarak çalıştırın ve ardından oyunu açmayı deneyin.
Teşekkür ederim, yazıda son bahsettiğim wine ön yüklemesinde takılması sorununa bir çözümünüz var mı acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı