Hero'ya zam geldi

Neye zam gelmiyor ki? Bugün bir haber okudum elektrik faturaları 1050TL'yi geçen vatandaşlar 2000 TL ödeyecekmiş. Nerden para koparabiliriz derdinde herkes.

Xpulse 200'ü 12 ay sıfır faiz kampanyasıyla beraber kartı patlayan herkes nakite çevirmek için almıştı.
Haliyle piyasasına ölü demek bile lütuf sayılır, 2024 model " 6001 " km 90-100k.

Almayı düşünenler bayilere bağış yapmak yerine rodajı bile yapılmamış şekilde sarı sitede bulabilirler.

Xpulse 200'ü 12 ay sıfır faiz kampanyasıyla beraber kartı patlayan herkes nakite çevirmek için almıştı.
Ben de o sırada almıştım aslında ama sonrasında Ducati fırsatı çıkınca sattım gitti. Yoksa on numara motosiklet parasına göre.

Almayı düşünenler bayilere bağış yapmak yerine rodajı bile yapılmamış şekilde sarı sitede bulabilirler.
Çok mantıklı.

Bu şubat ayıyla beraber zaten motosikletlere zam gelecek diye biliyorum. Ben de şu birkaç gün içerisinde bir tane zam gelmeden almanın peşindeyim de markaya/modele karar veremiyorum.

Hero candır. Sıfır satın alıp 2014 thriller modelini kullanmıştım bir dönem. Katır gibi motordu.

Fiyat konusunda geçmiş olsun. Yine de tercih edilebilecek bir motor markasıdır çinliye gidene kadar incelenmelidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…