KAPTAN DARYL GRİMES Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:01 #1 Hayırlı günler arkadaşlar. Birkaç gün once RDR2 indirdim ve actığımda Rockstar eski Gmail'ime kod gonderiyordu. Ne yaparsam yapayım Gmail'e ulaşamadım. Rockstara mesaj attım ve dondüler ama sorun gene cozülmedi. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 16:09
Hayırlı günler arkadaşlar. Birkaç gün once RDR2 indirdim ve actığımda Rockstar eski Gmail'ime kod gonderiyordu. Ne yaparsam yapayım Gmail'e ulaşamadım. Rockstara mesaj attım ve dondüler ama sorun gene cozülmedi. Ne yapmalıyım?
Melihh0 Picopat Katılım 27 Eylül 2025 Mesajlar 32 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:15 #2 Rockstar Steam'den SS ya da hesap adınızı değiştirmenizi istiyordu diye hatırlıyorum hocam iletişimde kalın yardımcı olurlar. Artı 0 Eksi
Rockstar Steam'den SS ya da hesap adınızı değiştirmenizi istiyordu diye hatırlıyorum hocam iletişimde kalın yardımcı olurlar.
KS KS KAPTAN DARYL GRİMES Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:41 #3 Sağol denerim Artı 0 Eksi