Turk Kahvesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2015 Mesajlar 1.184 Makaleler 2 Çözümler 2 18 Eylül 2016 #1 Merhaba saygı değer forum yöneticileri. Daha önce de buna benzer konu açtım hesabıma erişemiyorum. Hesabımın ismi @Silinen üye hesabıma aylardır erişemiyorum. O hesapla bu hesabı birleştirir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Eylül 2016
Merhaba saygı değer forum yöneticileri. Daha önce de buna benzer konu açtım hesabıma erişemiyorum. Hesabımın ismi @Silinen üye hesabıma aylardır erişemiyorum. O hesapla bu hesabı birleştirir misiniz?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 18 Eylül 2016 #2 Hesabınıza kayıtlı mail adresine hesap bilgilerinizi içeren bir mail attık. Ayrıca bu bağlantıdan da şifrenizi sıfırlayabilirsiniz: Kayıp Şifre | Technopat Sosyal
Hesabınıza kayıtlı mail adresine hesap bilgilerinizi içeren bir mail attık. Ayrıca bu bağlantıdan da şifrenizi sıfırlayabilirsiniz: Kayıp Şifre | Technopat Sosyal