Steam Hesaba girememek

yalnizvemutsuz1i

Hectopat
Daha fazla  
Steam hesabım bilgisayarda girili ama Steam mobil kendi kendine çıkış yaptı. Şifremi hatırlamıyorum. İşin kötü yanı hesapta girili telefon numarası yok ve sadece e-posta erişimim var. Steam mobil giriş yapamıyorum diyorum, e-postaya mail gönderiyor. Maile tıklayınca kurtarma yerine atıyor ama benden yine Steam mobil onayı istiyor. Teknik destek yardımcı olmuyor, ne yapabilirim? Bunun bir yolu yok mu? Bilgisayarda hesaptan çıkarsam bir daha giremem diye korkuyorum, acil yardım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle PC oturumundan asla çıkış yapma, destek ekibine bu kez resmi bir amaçla bağlanıp Steam Guard koduna erişemiyorum adlı bir konu aç yanıt gelince senden basit şeyler isterler kanıt veri olarak örneğin: İlk alınan oyun, kullanılan kartın son 4 hanesi vb. eğer ki destek ekibi yardımcı olmazsa maalesef çözümü yok diye biliyorum.

Teknik destek hemen yardımcı olmuyor, sizden zaten gerekli bilgileri istiyorlar böyle durumlar için, o bilgileri doldurun destek talebinde. Mail üzerinden daha sonrasında dönüş sağlıyorlar.

Öncelikle PC oturumundan asla çıkış yapma, destek ekibine bu kez resmi bir amaçla bağlanıp Steam Guard koduna erişemiyorum adlı bir konu aç yanıt gelince senden basit şeyler isterler kanıt veri olarak örneğin: İlk alınan oyun, kullanılan kartın son 4 hanesi vb. eğer ki destek ekibi yardımcı olmazsa maalesef çözümü yok diye biliyorum.
Destek ekibine nasıl resmi amaçla bağlanıyoruz? Yardımcı olur musun kanka

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı