Olsunuk Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 62 Çözümler 4 20 Eylül 2024 #1 Hesaba girmeye çalışırken bununla karşılaşıyorum Steam'i tekrar kurdum aç kapa yaptım tekrar girdim şifreyi ama yok girmiyor.
Hesaba girmeye çalışırken bununla karşılaşıyorum Steam'i tekrar kurdum aç kapa yaptım tekrar girdim şifreyi ama yok girmiyor.
kamilarda71 Picopat Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 89 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #2 Geçmiş olsun hesap çalındı büyük ihtimalle bir daha deneyin.
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.799 Çözümler 25 20 Eylül 2024 #3 Olsunuk dedi: Hesaba girmeye çalışırken bununla karşılaşıyorum Steam'i tekrar kurdum aç kapa yaptım tekrar girdim şifreyi ama yok girmiyor. Eki Görüntüle 2314389 Genişletmek için tıkla... Site üzerinden şifrenizi değiştiremyi deneyin.
Olsunuk dedi: Hesaba girmeye çalışırken bununla karşılaşıyorum Steam'i tekrar kurdum aç kapa yaptım tekrar girdim şifreyi ama yok girmiyor. Eki Görüntüle 2314389 Genişletmek için tıkla... Site üzerinden şifrenizi değiştiremyi deneyin.
Olsunuk Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 62 Çözümler 4 20 Eylül 2024 #4 kamilarda71 dedi: Geçmiş olsun hesap çalındı büyük ihtimalle bir daha deneyin. Genişletmek için tıkla... xquerzy dedi: Site üzerinden şifrenizi değiştiremyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Benim hesabım değil ortak hesap o yüzden şifreyi değiştiremiyorum ama telefondan girebiliyorum hesaba Steam webden de ama uygulamadan girilmiyor.
kamilarda71 dedi: Geçmiş olsun hesap çalındı büyük ihtimalle bir daha deneyin. Genişletmek için tıkla... xquerzy dedi: Site üzerinden şifrenizi değiştiremyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Benim hesabım değil ortak hesap o yüzden şifreyi değiştiremiyorum ama telefondan girebiliyorum hesaba Steam webden de ama uygulamadan girilmiyor.
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.799 Çözümler 25 21 Eylül 2024 #5 Olsunuk dedi: Benim hesabım değil ortak hesap o yüzden şifreyi değiştiremiyorum ama telefondan girebiliyorum hesaba Steam webden de ama uygulamadan girilmiyor. Genişletmek için tıkla... Steam guard varsa qr ile giriş yapın.
Olsunuk dedi: Benim hesabım değil ortak hesap o yüzden şifreyi değiştiremiyorum ama telefondan girebiliyorum hesaba Steam webden de ama uygulamadan girilmiyor. Genişletmek için tıkla... Steam guard varsa qr ile giriş yapın.