Ubisoft Connect Hesaba girilemiyor

kynias

Hectopat
Daha fazla  
Hocam öncelikle iyi günler herkese, Steam hesabımda Assassin's Creed Brotherhood ve birkac tane daha Ubisoft oyununu var. Daha önceden kolaylıkla oynamıştım hepsini ve bir sorun yaşamadım. Fakat bugün indirip tekrar oynamak istediğimde Ubisoft hesabıma giremedim. Giriş ekranında rastgele bir e-posta var ve şifresini bilmiyorum. Başka bir hesap acmayı denedim fakat keyim o hesapta kalmı. Ayrıca Ubisoft'un kendi uygulamasından girdiğimde o hesaba giriş sağlandı. Otomatik ve hesabin nicki benim kendi nickim yanı çalınma vs. oldugunu da düşünmüyorum.

Otomatik olarak yine giriş yaptı ve ne e postayı değiştirebiliyorum ne de başka bir şey yapabiliyorum hala oyuna giremiyorum şifreyi bilmediğim için

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    71,6 KB · Görüntüleme: 63
  • Adsız.png
    52,4 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
E-posta size aitse şifreyi unuttum yaparak epostaya şifre sıfırlama linki göndertin size ait değilse size ait olan bir epostayı girin 2 yol var 1-ya Ubisoft hesabı satın aldınız şifreyi unuttunuz satıcıya ulaşın size farklı bir şifre göndersin(bazen yoğun zamanlarda girilmeyince satıcı şifeyi değiştirebiliyor) 2-e-posta size ait ise zaten şifreyi unuttum diyerek şifre sıfırlama linkini o e-postaya gönderirsiniz.

Yok hocam hesap tamamen benim Steam hesabıma bağlı şekildeydi Ubisoft kullanmıyorum fakat Ubisoft hesabı da bana aitti fakat bu e-posta bana ait degil işte onu anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…