Burak Dibiç Femtopat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #1 Merhaba, 10 gün gibi bir zaman Steam'e giriş yapmamıştım ve girmeye çalıştığımda benden şifre istedi. Ben de şifremi bilmiyordum şifremi yeniledim girdim fakat olmadı, tekrardan denedim olmadı. Yardım edebilir misiniz?
Merhaba, 10 gün gibi bir zaman Steam'e giriş yapmamıştım ve girmeye çalıştığımda benden şifre istedi. Ben de şifremi bilmiyordum şifremi yeniledim girdim fakat olmadı, tekrardan denedim olmadı. Yardım edebilir misiniz?
Qwie Hectopat Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 462 Çözümler 4 Yer Bursa 6 Şubat 2024 #2 Yanlış girmişsinizdir. Şifreyi değişip tekrar deneyin.
Burak Dibiç Femtopat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #3 Qwie dedi: Yanlış girmişsinizdir. Şifreyi değişip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Yeniden değiştirdim.Aynı hesaba girmeye çalışınca artık çok fazla deneme diye bir hata veriyor
Qwie dedi: Yanlış girmişsinizdir. Şifreyi değişip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Yeniden değiştirdim.Aynı hesaba girmeye çalışınca artık çok fazla deneme diye bir hata veriyor
Qwie Hectopat Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 462 Çözümler 4 Yer Bursa 6 Şubat 2024 #4 Burak Dibiç dedi: Yeniden değiştirdim. Aynı hesaba girmeye çalışınca artık çok fazla deneme diye bir hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Bir süre bekle tekrar dene olmaz ise Steam destek ile iletişime geç.
Burak Dibiç dedi: Yeniden değiştirdim. Aynı hesaba girmeye çalışınca artık çok fazla deneme diye bir hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Bir süre bekle tekrar dene olmaz ise Steam destek ile iletişime geç.