xDaemon
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar. Instagram hesabımda iki faktörlü doğrulama bulunmakta. Fakat bu doğrulama benim eski numarama kayıtlı. Ben hat değiştirdim ve eski hattımı kapattım yani ulaşım sağlayamıyorum. Yedek kod falan hiçbir şeyini hatırlamıyorum. Onun dışında mailine hala erişimim var. Instagram desteğe mail attım ancak dönüş olmadı. Selfie ile doğrulama özelliği varmış, hesabımda fotoğrafım olmasına rağmen kaç kere atsamda kabul etmiyor. Ben bu hesabı nasıl geri alabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi sosyaller.
+
+
+Merhaba arkadaşlar. Instagram hesabımda iki faktörlü doğrulama bulunmakta. Fakat bu doğrulama benim eski numarama kayıtlı. Ben hat değiştirdim ve eski hattımı kapattım yani ulaşım sağlayamıyorum. Yedek kod falan hiçbir şeyini hatırlamıyorum. Onun dışında mailine hala erişimim var. Instagram desteğe mail attım ancak dönüş olmadı. Selfie ile doğrulama özelliği varmış, hesabımda fotoğrafım olmasına rağmen kaç kere atsamda kabul etmiyor. Ben bu hesabı nasıl geri alabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi sosyaller.
+
Son düzenleme: