Bu sabah kalktım giriş yapayım dedim, normalde otomatik girerdi ama bugün şifre istedi ben de unuttum şifreyi kurtar dedim maili girmeye çalışıyorum fakat mail yanlış diyor.
Bu sabah kalktım giriş yapayım dedim, normalde otomatik girerdi ama bugün şifre istedi ben de unuttum şifreyi kurtar dedim maili girmeye çalışıyorum fakat mail yanlış diyor.
VAC ban yememiş baktım başka bir hesabımdan. Çalınan hesabımda sadece CS oynuyorum ve seçkin almıştım. Steam desteğe sabah yazdım hala daha cevap vermediler.
Cidden anlamıyorum sadece instagram ve Steam hesabımı çalmış ben hiç sıkıntılı bir şey de indirmedim. Almanya'da birinin elinde şuan bilgisayarımda sadece güvenemeyeceğim goodbydpi var onuda herkes kullanıyor zaten.
ANA HESAP: https://steamcommunity.com/profiles/76561199115793458/
steamcommunity.com
Hesabımı kurtarmayı başardım. Ama bir sorum olucak benim telefonda başka bir Steam hesabının Steam guard ı açık bu hesaba aynı telefondan guard eklemek mümkün mü?