Epic Games Hesaba giriş yapılamıyor

Xzzeon

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i7 4700HQ
GT 750M
12 GB Ram
Dünden beridir Epic hesabıma Facebook ile giriş yapamıyorum. Giriş yapmayı denediğimde bu hesapla oturumun bulunmamaktadır diyor ve hesabıma giriş yapamıyorum. İçinde değerli oyunlarım var.

Dünden beridir Epic hesabıma Facebook ile giriş yapamıyorum. Giriş yapmayı denediğimde bu hesapla oturumun bulunmamaktadır diyor ve hesabıma giriş yapamıyorum. İçinde değerli oyunlarım var.
Eposta ve şifren ile giriş yapamıyor musunuz büyük ihtimalle hesap bağlarından facebook kaldırılmış.

E-posta ve şifren ile giriş yapamıyor musunuz büyük ihtimalle hesap bağlarından Facebook kaldırılmış.

Bende oyle düşündüm. Ancak Facebook hesabımı 12 yıl önce açtığım için e postamı sallamıştım yani hiçbir şekilde bağlanamam e postadan

Yok epic games'e giriş yaparken ki epostadan bahsediyorum o şekilde giriş yapamıyor musun?

Yok Epic Games'e giriş yaparken ki epostadan bahsediyorum o şekilde giri.

O şekilde giriş yapsam da oyunlarım yok hocam başka hesabımın e postasına girebiliyorum sadece. Oyun yüklü ama giriş yapamıyorum.

Yani facebook üzerinden kayıt yaptın sonra her defasında giriş sağlıyordun? Eğer öyleyse facebook'u çözmen gerekiyor çünkü tek giriş yapabildiğin yol o. Her zaman diyorum şimdi veya sonraki zamanlarda değerlenecek olan her neyse onun karşısında ciddi olun diye sen zamanında hesap için rastgele girdi gerçekleştirmişsin bu yüzden eminin pişmansındır. Umarım çözersin.

Çok haklısın maalesef. İnsan başına gelmeden ciddiyeti kavrayamıyor, teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…