Steam Hesaba giriş yapılmıyor

sizofren1i

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Çok önceden bir hesabım vardı CS falan oynardım içinde kasa ve skinler var o hesabın ne şifresini ne de e postasını biliyorum. Bir tek nicki var onu da arkadaş aratma kısmından buldum Steam desteğe yazdığımda kanıt için ödeme yaptığım kartı falan istedi. Ama ödemede yapmadın ne yapabilirim?

Steam üzerinden satın alım yaptığınız kartı istemişler. Destek ile iletişim halinde olun hocam pek seçeneğiniz yok.

Hiçbir şey yapamazsin maalesef. Eğer oyunu key olarak aktif ettiysen o keyi bulma ihtimalin varsa belki o şekilde verirler. Eposta hatirlamaya calış, eposta kurtarma epostasını belki bildiğin bir eposta girmişsindir.

Hiçbir şey yapamazsin maalesef. Eğer oyunu key olarak aktif ettiysen o keyi bulma ihtimalin varsa belki o şekilde verirler. E-posta hatirlamaya calış, e-posta kurtarma epostasını belki bildiğin bir e-posta girmişsindir.

Hocam peki topluluk adımdan hesap adımı nasıl bulabilirim veya bulabilir miyim yardım edin lütfen

@STE1N

Profil fotoğrafınızı hatırlıyorsanız kullandığınız eski nickleri aratarak bulabilirsiniz. Ancak bulsanız dahi en azından mail adresinizi ya da steam kullanıcı adınızı hatırlarsanız mümkün olabilir hesabı bulmanız.

Veletken açtığım bir hesap hocam o yüzden hiçbir şeyi hatırlamıyorum sadece bu var elimde

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2023.05.19 - 13.02.34.40.png
    Desktop Screenshot 2023.05.19 - 13.02.34.40.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 31
Veletken açtığım bir hesap hocam o yüzden hiçbir şeyi hatırlamıyorum sadece bu var elimde
Buradan sırayla kullandığınız bütün mail adreslerinizi deneyin. İsmini dahi hatırlamadığınız bir mail adresi varsa öncelikle onu hatırlamaya çalışın. Eğer kullandığınız mail adreslerinden biriyle ilişkili ise hesabınız onlardan birine mail gelecektir.

Hocam hem kart kullanmamışsın hem de key kullanmadim diyorsun hediye falan olarak aldıysan bence uğraşma alamazsın. O unuttuğun hesabın epostasına Kurtarma epostası olarak şu an kullandığın e-postalardan birini girdiysen alabilirsin onun dışında imkansız. Şu an kullandığın epostalarda bir "kurtarma" araması yap. Belki kullanmissindir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı