Epic Games Hesaba giriş yapılmıyor

Just7

Decapat
Daha fazla  
Selamlar. Yaklaşık 1 hafta önce Epic Games hesabı satın aldım. Aldığım günden 5 gün sonra mailini değiştirebilecektim fakat o gün maile hiçbir e-posta gelmeden hesabımın maili değiştirildi. Ne yapacağım? Satıcıya yazıyorum, kanıt istiyor kanıtlayamıyorum. Yardımcı olabilecek birisi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, hesabımın çalındığından şüpheleniyorum. Normalde PS4 hesabımla giriş yapabiliyordum, ancak geçen gün giriş yapmaya çalıştığımda, doğrulama kodunun gönderileceği e-posta adresinin benim e-posta adresim olmadığını fark ettim. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olabilir misiniz? Konu açtım, ancak henüz yanıt alamadım.

Hesabınıza farklı giriş yöntemleri eklemenizi öneririm.

Pardon hesap kurtarma ile kurtarmayı denediniz mi? Bu linkten kurtarabilirsiniz asıl sahibi isenizasil.

Asıl sahibi benim hesabımın çalındığını kesin olarak anladım hesap kurtarmayı denedim ancak PS4 hesabım ile giriş yaptığımdan dolayı hesap kurtarma bölümünü yapabileceğim pek bir bilgi yok desteğe yazdım umarım sorun çözülür.

Hesabınız çalınmış, çalan kişi de PlayStation hesabınızla olan bağlantısını kesmiş desteğe yazabilirsiniz yine de umudu kesmeyin bütün bilgileri biliyorsanız hesabın her şey hallolur.

Hesabınız çalınmış, çalan kişi de PlayStation hesabınızla olan bağlantısını kesmiş desteğe yazabilirsiniz yine de umudu kesmeyin bütün bilgileri biliyorsanız hesabın her şey hallolur.

Desteğe yazıyorum ama doğru dürüst ilgilenmeden ticketı kapatıyorlar ne yapacağımı şaşırdım hesap kurtarmayı denedim reddedildi hangi bilgiler eksik bilmiyorum eskiden aldığım şeylerin faturalarını gönderdim ama hala anlamış değilim neden reddediliyor tekrardan hesap kurtarmayı denemeyi düşünüyorum.

tek bir bilginin yanlış olabileceğini düşünüyorum o da yaklaşık hesap bağlantı tarihi ben normalde PS4 de Fortnite oynayan biriydim PC aldıktan sonra Fortnite'yi PC de oynamaya başladım yaklaşık hesap bağlantı tarihi bölümüne PS4 de Epic Games oturumu ilk açtığım zamanı mı girmeliyim yoksa PC'de Epic Games'e ilk girdiğim tarihi mi yazmalıyım yardımcı olur musunuz? Tarihler arasında çok fark var PS4 de ilk açtığım tarih 2020 başlarıyken PC de 2023 Eylül aylarına doğru.

Son düzenleme:

Hem PS4'te hem de PC de açtığın ilk oturumu yaz, isim değişikliği veya e-posta değişikliği yaptıysan hepsini yaz öyle dene umarım alırsın.

Hem PS4'te hem de PC de açtığın ilk oturumu yaz, isim değişikliği veya e-posta değişikliği yaptıysan hepsini yaz öyle dene umarım alırsın.

Bütün bilgileri yazıyorum ancak hesabımı çalan kişi büyük ihtimalle bağlı olan hesaplardan çıkış yapmış ve kullanıcı adımı değişmiş taleplerim reddediliyor umarım alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…