Instagram Hesabı 400 bin izlenmesine rağmen 10 takipçide kaldı

balkann

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Yıllardır sosyal medya ile uğraşıyorum. Ortalama bu hesap ile aynı etkileşimleri alan hesaplar 100 ila 500 takipçi arası artıyor. Fakat yeni yayıncı kesitleri hesabım 3 videoda yaklaşık 400k izlenme 12K like 400 yorum etkileşim almasına rağmen 10 takipçide kaldı. Bu işi bilmeme rağmen nedenini çözemedim.

Uzmanı değilim ama kendimden düşünüyorum bir sürü yayın kesiti paylaşan veya shitpost yapan hesap var. Ancak çok azı akılda kalıyor ve kaliteli bir şekilde akılda kalıyor. O yüzden kaliteli bir çerçeve akılda kalıcı bir isim ile insanların seni diğer benzer hesaplardan ayırmasını sağlayabilirsin.
Bunun dışında takipçisi az olan hesapları insanlar takip etmek istemiyor en azından 1k-5k takipçi olmayı beklemek lazım gibi.

Uzmanı değilim ama kendimden düşünüyorum bir sürü yayın kesiti paylaşan veya shitpost yapan hesap var. Ancak çok azı akılda kalıyor ve kaliteli bir şekilde akılda kalıyor. O yüzden kaliteli bir çerçeve akılda kalıcı bir isim ile insanların seni diğer benzer hesaplardan ayırmasını sağlayabilirsin.
Bunun dışında takipçisi az olan hesapları insanlar takip etmek istemiyor en azından 1k-5k takipçi olmayı beklemek lazım gibi.
Dediğin gibi akılda kalıcı bir isim zaten önceliğimdi. Clips4kick gibi bir isim seçtim kalıcı olduğunu düşünüyorum. Takipçi sayısı konusunda haklısın ona çözüm arıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı