ElfanteX Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2025 #11 en1907 dedi: Arkadaşlar açıldı hesap hepinize çok teşekkür ederim. ChatGPT'ye mail yazdırtıp gönderdim. Genişletmek için tıkla... Hangi mail adresine ne yazdın acaba benim de hesabım kapandı hiçbir mail adresi geri dönüş yapmıyor.
en1907 dedi: Arkadaşlar açıldı hesap hepinize çok teşekkür ederim. ChatGPT'ye mail yazdırtıp gönderdim. Genişletmek için tıkla... Hangi mail adresine ne yazdın acaba benim de hesabım kapandı hiçbir mail adresi geri dönüş yapmıyor.
DavulcuJewraen Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 454 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2025 #12 en1907 dedi: Arkadaşlar açıldı hesap hepinize çok teşekkür ederim. ChatGPT'ye mail yazdırtıp gönderdim. Genişletmek için tıkla... Birçok insanın başına böyle bir durum gelebilir yazdığınız maili gerekli yerleri kapatarak gerekirse bizimle paylaşırsanız çok yararlı olur.
en1907 dedi: Arkadaşlar açıldı hesap hepinize çok teşekkür ederim. ChatGPT'ye mail yazdırtıp gönderdim. Genişletmek için tıkla... Birçok insanın başına böyle bir durum gelebilir yazdığınız maili gerekli yerleri kapatarak gerekirse bizimle paylaşırsanız çok yararlı olur.
G gazi 02 Centipat Katılım 9 Kasım 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #13 en1907 dedi: Arkadaşlar açıldı hesap hepinize çok teşekkür ederim. ChatGPT'ye mail yazdırtıp gönderdim. Genişletmek için tıkla... Kral aynı maili atar mısın lütfen açtırmam lazım.
en1907 dedi: Arkadaşlar açıldı hesap hepinize çok teşekkür ederim. ChatGPT'ye mail yazdırtıp gönderdim. Genişletmek için tıkla... Kral aynı maili atar mısın lütfen açtırmam lazım.
en1907 Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2025 #14 gazi 02 dedi: Kral aynı maili atar mısın lütfen açtırmam lazım. Genişletmek için tıkla... Yer yok diye tüm maillerimi sildim isterseniz ChatGPT'ye durumu açıklayın hangi Topluluk kuralını ihlal ettiğinizi söyleyin o halleder.
gazi 02 dedi: Kral aynı maili atar mısın lütfen açtırmam lazım. Genişletmek için tıkla... Yer yok diye tüm maillerimi sildim isterseniz ChatGPT'ye durumu açıklayın hangi Topluluk kuralını ihlal ettiğinizi söyleyin o halleder.