Said00 Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 350 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #11 Anilkyae dedi: Aile paylaşımı ile mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hesabı direk veriyorum. Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim.
Anilkyae dedi: Aile paylaşımı ile mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hesabı direk veriyorum. Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim.
pilotds Hectopat Hoca Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 2.027 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #12 Anilkyae dedi: Merhaba herkese, Steam hesabımı hem kuzenim hem de arkadaşımla paylaşıyorum. İkisi de ben oynamadığım zaman hesabıma girip istedikleri oynuyorlar. Ban yeme gibi bir durum söz konusu mu? Genişletmek için tıkla... Aile paylaşımı her zaman daha sağlıklıdır ama sorun olmaz bunu da yapsanız.
Anilkyae dedi: Merhaba herkese, Steam hesabımı hem kuzenim hem de arkadaşımla paylaşıyorum. İkisi de ben oynamadığım zaman hesabıma girip istedikleri oynuyorlar. Ban yeme gibi bir durum söz konusu mu? Genişletmek için tıkla... Aile paylaşımı her zaman daha sağlıklıdır ama sorun olmaz bunu da yapsanız.