Merhaba, dün Steam hesabım çalınmıştı. Steam destek sayesinde bugün hesabı geri alabildim. Ancak cüzdanımdaki paranın kullanıldığını gördüm. Çalan kişi cüzdanımdaki para ile başka birine oyun hediye etmiş. Parayı nasıl geri alabilirim?
Merhaba, dün Steam hesabım çalınmıştı. Steam destek sayesinde bugün hesabı geri alabildim. Ancak cüzdanımdaki paranın kullanıldığını gördüm. Çalan kişi cüzdanımdaki para ile başka birine oyun hediye etmiş. Parayı nasıl geri alabilirim?
Hocam yaşadığınız olaydan dolayı geçmiş olsun ancak maalesef herhangi bir şekilde paranızı alamazsınız tek yöntem oyunun gittiği kişinin oyunu iade etmesidir aksi takdirde paranız boşa gitti steam bu olaylarda katı
Hocam yaşadığınız olaydan dolayı geçmiş olsun ancak maalesef herhangi bir şekilde paranızı alamazsınız tek yöntem oyunun gittiği kişinin oyunu iade etmesidir aksi takdirde paranız boşa gitti Steam bu olaylarda katı.
Hesabınızın güvenliğinden siz sorumlusunuz. Bilmediğiniz linklere tıklamamanız, bilmediğiniz kaynaklardan herhangi bir uygulama yüklememeniz gerekiyor. Steam hesabınızı geri verir fakat harcama konusunda maalesef yapabileceğiniz bir şey yok gibi.