T The Mist Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 100 5 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar, dün denedim e postami her girdiğimde böyle bir hesap yoktur diye hata veriyordu. Şimdi kullanıcı adımla denedim ve farklı bir e-posta yazıyor orada. Buraya bırakacağım görüntüsünü. Ben bu hesabı nasıl geri alabilirim bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar, dün denedim e postami her girdiğimde böyle bir hesap yoktur diye hata veriyordu. Şimdi kullanıcı adımla denedim ve farklı bir e-posta yazıyor orada. Buraya bırakacağım görüntüsünü. Ben bu hesabı nasıl geri alabilirim bilgisi olan var mı?
Wxper Decapat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2024 #2 Müşteri hizmetlerine ulaştın mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2024
T The Mist Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 100 5 Mayıs 2024 #3 Wxper dedi: Müşteri hizmetlerine ulaştın mı? Genişletmek için tıkla... Nerden ulaşacağım bilmiyorum ea answer sitesine yazdım
Wxper dedi: Müşteri hizmetlerine ulaştın mı? Genişletmek için tıkla... Nerden ulaşacağım bilmiyorum ea answer sitesine yazdım
sempiller Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i5 12400F / MSI RTX 3060 X2 VENTUS / MSI H610M-G PRO / GSKILL RIPJAWS 8X2 RAM / Samsung 980 1TB SSD / Razer Ornata V3X / Razer Deathadder essentials / HyperX Cloud StingerCore Kulaklık / Asus 165hz Mönitör Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mayıs 2024 #4 Adam senin hesabının epostasını değiştirmiş müşteri hizmetlerine ulaş knk başka yolu yok
T The Mist Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 100 5 Mayıs 2024 #5 sempiller dedi: Adam senin hesabının epostasını değiştirmiş müşteri hizmetlerine ulaş knk başka yolu yok Genişletmek için tıkla... EA answer kısmında bazı kişileri cevaplamışlar benimde onları beklemem mi gerek yoksa canlı destek gibi bir şey var mı varsa nereden ulaşacağım
sempiller dedi: Adam senin hesabının epostasını değiştirmiş müşteri hizmetlerine ulaş knk başka yolu yok Genişletmek için tıkla... EA answer kısmında bazı kişileri cevaplamışlar benimde onları beklemem mi gerek yoksa canlı destek gibi bir şey var mı varsa nereden ulaşacağım