Epic Games Hesabı çalındı

Bay Kutup

Femtopat
Daha fazla  
Epic Games hesabım çalındı ve giriş yapamıyorum. Çalan kişi e-posta adresimi ve şifremi silmiş ya da değiştirmiş hesap bulunamıyor giriş yapmayı denediğimde. Hesap kurtarmayı denedim, 5 gün bekledikten sonra yani bugün hesabın bana ait olduğunu doğrulayamadıklarına dair bir e-posta göndermişler. Hâlbuki fatura kimliğimi kullanmıştım. Başka nasıl kurtarabilirim hesabımı veyahut başka ne ekleyebilirim hesabın benim olduğunu kanıtlayabilmek için daha ne gerekiyor?

Hesap e-postasını değiştirebilmek için e-postaya da erişim sağlayabiliyor olması lazım. Kendi e-posta adresini de güvene al.

Hesap e-postasını değiştirebilmek için e-postaya da erişim sağlayabiliyor olması lazım. Kendi e-posta adresini de güvene al.

Kendi e-posta adresimin şifresini değiştirdim hocam sanırsam aynı kişi birkaç başka hesabımı da çalmıştı onları geri almayı başardım ama Epic Games hesabım kaldı.

Valla Epic'in müşteri hizmetleriyle uğraşmaktansa yenilgiyi kabul edip yeni bir hesap açtım onu kullanıyorum. Çalınan hesabı geri almak için uğraştım e-posta falan yolladım ama pek de bir yardımları dokunmadı. E-posta ile yardım talebi gönderebilirsin sen de ama işe yarar mı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…