canris Decapat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 429 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2025 #1 Merhaba, bütün bilgileri değişen bir Epic Games hesabı alırsam hesabın orijinal sahibi geri alabilir mi?
Merhaba, bütün bilgileri değişen bir Epic Games hesabı alırsam hesabın orijinal sahibi geri alabilir mi?
Gereksiz Eleman Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.751 Çözümler 179 6 Kasım 2025 #2 Epic Games özelinde bilmiyorum ancak başka yerlerde alınabiliyor. Bunda da İlk mail, fatura tarzı bilgilerden alınabilir diye tahmin ediyorum.
Epic Games özelinde bilmiyorum ancak başka yerlerde alınabiliyor. Bunda da İlk mail, fatura tarzı bilgilerden alınabilir diye tahmin ediyorum.
umk Decapat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 122 Yer Merkez/Bilecik Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1050 Ti 4 GB 16 GB DDR3 1 TB + 240 GB SATA 3" SSD Lenovo IH81m Anakart Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2025 #3 canris dedi: Merhaba, bütün bilgileri değişen bir Epic Games hesabı alırsam hesabın orijinal sahibi geri alabilir mi? Genişletmek için tıkla... SMS doğrulaması etkin ise geri alabilir
canris dedi: Merhaba, bütün bilgileri değişen bir Epic Games hesabı alırsam hesabın orijinal sahibi geri alabilir mi? Genişletmek için tıkla... SMS doğrulaması etkin ise geri alabilir