Çözüldü Instagram Hesabı kapatıldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hebevnejs

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bundan 1-2 gün önce Instagram hesabım askıya alındı. Birbiriyle hiçbir bağlantısı olmayan arkadaşlarımın da hesapları askıya alındı fakat itiraz edilince açıldı. Bende itiraz ettim nafile, hesabımı kapattılar. Yanında 3-4 tane daha hesabım vardı onlarda askıta alınmış. Çok önemli olmadığı için sadece tek bir hesabı kurtarmaya odaklandım fakat olmadı. Yeni bir hesap açtım ne biriyle konuştum ne de bir şey yaptım o da askıya alındı. IP ban yedim sanırım, tek bir Instagram kullanıyordum artık onu da kullanmıyorum, giremiyorum. Canım sıkıldı bu konuya. Hesap açtıran insanlar var bir tanesi 400 diyor bir tanesi 7 k olur diyor. Ne yapmalıyım? Hesabı nasıl açabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Çözüm
Hocam yeni Gmail hesabı açıp evde en az instagramla uğraşan birinden yeni hesap açın. Dediğim gibi açar açmaz hiç istek atmayın. Özellikle takipleşmediğin kişilere hiç mesaj atma. Bu şekil boşta dursun hesap. Yeni hesapları bot sanıp direkt kapatmaya çalışıyorlar.

İnşallah açılır

Meta verifed’a başvurduktan kaç saat sonra onaylandı?

Hatırlamıyorum da 1 günü geçmedi benimki hocam
Benim 14 saat falan oldu hala bekleme listesindesin diyo

Hocam 19 mayıs tarihinde insta şifresini değiştirerek mi giriş yaptınız yoksa bi anda uygulamaya tıkladığınızda insta hesabının açıldığını mı gördünüz?

Son düzenleme:
Hocam itiraz etmişsiniz,reddetip hesabınızı kapatmışlar.Sonra nasıl açabildiniz onu anlamadım

Hocam itiraz etmişsiniz, reddetip hesabınızı kapatmışlar. Sonra nasıl açabildiniz onu anlamadım.

Hocam ben açmadım itirazıma bakmadılar resmen bende saldım hesabı arkadaş dedi ki senin hesap nasıl kapatıldı bir Instagram'a girsene dedi girdim baktım ki hesap açılmış. Kısacası ben bir şey yapmadım hocam.

Şifremi falan değiştirmedim hocam direk Instagram açılmıştı.

İtiraz ekranındayken instayı silip 19 mayısta instayı tekrar yükleyip mi giriş yaptın? Yoksa uygulamayı hiç silmeden 2 ay bekledin mi o şekilde? Yani 2 ay boyunca uygulamada hesabına giriş yapılı bir şekilde mi bekledin?

@bvtushka

Hocam, net bir şey söylerseniz sevinirim. Ona göre @Hüseyin42 hocanın dediği gibi yapacağım. İngilizce desteğe bir daha bağlanıp kesintisizi konuşsam durumu izah etsem açarlar mı? Yoruldum artık.

Hocam yeni hesap açtığınızda kapanıyor mu sizde ?

Dosya Ekleri

• IMG_2789.png
    347,1 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_2790.png
    318,5 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Ben yeni hesap açtığımda kapanmıyor. Şöyle bir gelişme oldu. Eskiden webden ve uygulamadan hesaba tekrar giriş yapmaya çalıştığımda şifre yanlış hatası alıyordum. Uygulamada şifreyi değiştirip tekrar girdiğimde itiraz ekranında kalıyordu. Şimdi şifre değiştirmeden webden ve uygulamadan giriş sağlayabiliyorum fakat yine aynı itiraz ettin ekranında kalıyor

Karşıdaki AI mi yoksa gerçek birisi mi? Fark yok gibi çünkü

Karşıdaki AI mi yoksa gerçek birisi mi? Fark yok gibi çünkü
Gerçek insan diyorlar kendilerine.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…