Steam Hesabi mi çalınmış?

Ozi_39

Centipat
Daha fazla  
Bir yabanci Discord uzerinden bana DM atarak soyle dedi "Seni hesabimi calan kisi oldugunu sandigim icin reportladim." dedi. Sonra dedim hesabima bir şey olur mu diye. Dedi bu yetkiliye(Helen Pope) DM at onunla iletisime gec gibi bir şey dedi.

Bende DM attim iletisime gectim. Dedi ki Steam hesabinizdan tum cihazlardan cikis yapin dedi. Bende dedigini yaptim. Neyse en son 50 dolarlik bu kodu almalisiniz dedi. Olmaz yapamam falan dedim fakat mecbur kaldim. Ama asil korkum bunlar dolandiricilar olabilir mi? Şu an da Steam hesabima giris yapamiyorum. SS'leri tek tek koyacagim. Not ilk basta bahsettigim kisinin Discord adi wpovtqr.

Dosya Ekleri

• 1738429849386.png
    239,7 KB · Görüntüleme: 32
  • 1738430276694.png
    102,6 KB · Görüntüleme: 29
  • 1738430347485.png
    68,2 KB · Görüntüleme: 24
  • 1738430436664.png
    65,2 KB · Görüntüleme: 26
Kesinlikle dediği hiçbir şeyi yapmayın daha önce birisi de böyle konu açtı 10 sayfa dil döktük inandıramadık. Hiçbir Steam yetkilisi DC üzerinden yazmaz veya iletişim kurmayı teklif etmez. Dolandırıcıdır itibar etmeyiniz.

Fazla dikkatli okumadım ama size verdiği link üzerinden herhangi bir işlem yapmadınız umarım.( Gördüm hesap hala sizde ise acilen güvenliğe dair ne var ne yok değiştirin)

Destek actim simdi. Hesabi sanirim kurtaracagim kart bilgileri sayesinde.

Yok birsey almadim verdigi linkten

Hocam galiba arkadaş 50 dolar ödemiş dolandırıcıya maalesef. Edit: Yanlış anlamışım ödenmemiş.

Son düzenleme:
Hocam adamlar ne derse yapmışınız zaten siz kendiniz vermişiniz hesabı.

Dostum öncelikle Steam çalışanları seninle Discord üzerinden böyle yazışma yapmaz, öte yandan adam sana 50 dolar bulamıyorsan git ailenden iste diyor, bu bile dolandırma muhabbeti olduğunu anlaman için çok basit bir sebep. Steam desteğinden aldığı cevabı atmış bu görsel sahte. Hesabını kurtarabiliyorsan kurtar iyi ki yaşın 13 de elinde 50 dolar yoktu. Yoksa onu da kaptıracakmışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…