micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.497 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar selam ben Steam hesabımı güvene almak istiyorum, Steam Guard açık bunun dışında ekstra yapabileceğim şeyler var mı? Ben eskiden CS:GO kasa sitelerine Steam'le giriş yapmıştım giriş izinlerini falan nasıl kaldırabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2024
Arkadaşlar selam ben Steam hesabımı güvene almak istiyorum, Steam Guard açık bunun dışında ekstra yapabileceğim şeyler var mı? Ben eskiden CS:GO kasa sitelerine Steam'le giriş yapmıştım giriş izinlerini falan nasıl kaldırabilirim?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.486 Çözümler 776 8 Aralık 2024 #2 micheal owen dedi: Ben eskiden CS:GO kasa sitelerine Steam'le giriş yapmıştım. Giriş izinlerini falan nasıl kaldırabilirim? Genişletmek için tıkla... Daha önce onay verdiğiniz tüm cihazları devre dışı bırakın. Eğer API anahtarı oluşturulmuşsa aynı şekilde API anahtarını da iptal edin. Sign In store.steampowered.com Sign In steamcommunity.com
micheal owen dedi: Ben eskiden CS:GO kasa sitelerine Steam'le giriş yapmıştım. Giriş izinlerini falan nasıl kaldırabilirim? Genişletmek için tıkla... Daha önce onay verdiğiniz tüm cihazları devre dışı bırakın. Eğer API anahtarı oluşturulmuşsa aynı şekilde API anahtarını da iptal edin. Sign In store.steampowered.com Sign In steamcommunity.com