Fortnite'da çok yaşanmışlıklar geçti 2018-19'dan beri ve 2025’e kadar bu sürdü. Başta ve birkaç gün önce, yaşanmışlıklara ihanet olur diye satmayı asla düşünmedim. Ama artık hiç oynamıyorum ve oynamam da. Oyun çocuk oyunu oldu, oyun sanki Fortnite değil, Roblox. Ayrıca competitive için artık hiç önemsedikleri yok. Arena gitti, ranked geldi. Bu oyunda her şey değişti. 7 sene komada olan biri şu an uyansa, “Bu oyun Fortnite’a hiç benzemiyor, bu oyun Fortnite değil,” der. Ayrıca oyun, event’leri ile çok güçlü olan, evrenin en iyi event’lerini yapan Fortnite; şimdi 4 sezonda bir “konser” diye şeyimsonik bir şey yapıyor ve bu 5 dakikadan kısa sürüyor. Size yemin ederim, Goosebumps event’inden 1 sezon sonra kreatiften uyarlaması gibi bir şey buldum, gerçekten o kapkaranlık, anlamsız uyarlama, bugünkü event’lerden daha iyiydi. Neyse, uzattım. Hesabımda 250 karakter var, yani en en en en az 50k. Ben bu hesabın değerini ölçmek istiyorum ve kaça satabileceğimi anlamak istiyorum. (İtemsatış’taki bakiyeyi reşit olmadan kredi kartına aktarabiliyor muyuz?)