Steam Hesabım çalındı mı?

Kasa açma sitelerine steam ile giriş yaparken steam in giriş bilgilerimizi site ile paylaşmıyor olması gerekmiyor muydu?

Bir şekilde şifrenizi ele geçirmişler, size tavsiyem tüm şifrelerinizi değiştirin. Korkulacak bir şey yok ama 2FA hayatınızı kurtarmış, Instagram'dan Google'a her yerde kullanın 2FA'i. Authy güzel bi anlık kod sağlayıcısı ben Instagram ve Discord gibi kendi kod yaratıcısı olmayan uygulamalar için Authy kullanıyorum.

Bu sabah banada aynısı geldi sizin ekran görüntüleriniz ile aynı şifremi değiştirdim geçtim ilginç.

Authy bir yazılım mı? İndirme linki paylaşabilir misiniz?

2 asamali dogrulama acik oldugu surece kafaniz rahat olsun. Kac kere boyle mail geldi Steam vb. platformlardan su ana kadar bir sıkıntı yasamadim.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 asamali dogrulama acik oldugu surece kafaniz rahat olsun. Kac kere boyle mail geldi Steam vb. platformlardan su ana kadar bir sıkıntı yasamadim.
Ustam buna ben pek katılmıyorum. Benim steam hesabım çalındı bir kere. Mail'ime postalar geldi, telefonuma steam'den bildirim vesaire. Hiçbirine bakmadım, tıklamadım. Bir gün steam şifrem yanlış dedi ve giremedim. 2FA etkin olmasına rağmen. Sonrasında Steam'e olan ödeme dekontları ile bana ait olduğunu kanıtladım. Ufak bir not: hesabıma Moskova'dan girildiğine dair e-posta gelmişti, onu da ek olarak eklemiştim attığım mail'e.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…