Steam Hesabım çalındı mı?

Bazen kasa açma sitelerinin sahtelerini yapıyorlar çok hafif farkla aynı site gibi gösteriyorlar. Belki yanlışlıkla onlardan birine girmiş ve hesabı bağlamış olabilirsiniz.

Bence ya çalınmış ya da ciddi bir girişimde bulunulmuş.

Hocam virüs var mı acaba? Durduk yere bunun olması biraz zor. Bana kalırsa şifreyi komple değiştirin ve yoksa mobil Guard ekleyin. Kaspersky ya da ESET ile tam tarama da yapabilirsiniz.

Ayrıca yetkilendirdiğiniz site vb. şeyler varsa yetkisini kaldırın.

Arkadaşımın itemlerini almışlardı takas yaparak 500 liralık CS GO skinleri çalmışlardı 2019 yılında.

Baktım, Steam'in kendi e-postası.

Kral yeni açık var mavi tik eklenebiliyor bu açıkla Kaspersky'de okudum dikkat etmekte fayda var.

Oltalama olabilir arkadaşın dediği gibi yineden dikkatli olun. Farklı numaran guard açın ve e-posta şifrenizi değiştirin.

Oltalama olma ihtimali var çünkü dediğim gibi yeni bir açık Gmail'de var.

İşte bu yüzden 2 faktörlü doğrulama çok önemli. Herkes de açık olması lazım kesinlikle. Size de tüm şifrelerinizi sıfırlayın demekten başka bir çözüm gelmiyor aklıma.

Yardımlarınız için teşekkürler dostlar, tüm aygıtların yetkisini kaldırdım ve hesabın şifresini değiştirdim. Sanırım çalan arkadaş doğrulamayı görünce "Boşver" diyip çok takmamış sanırsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…