24 şubat günü hesabım çalındı Gmail'i falan değişmiş şifresini değişmiş işte 7-9 Haziran gibi hesaba girmeyi denedim denediğimde hesaba girmek yerine kayıt olmuştu kısaca Gmail değiştiği için yeni hesap oluşturuyor işte arkadaşlarımla Dead by Daylight gircektim ve Epic Games hesabımda var oyun şimdi 10 Haziran gibi ilk talepimi atım.
Eki Görüntüle 2240645
Bana Gmail'den hesap kurtarma atmışlardı.
Eki Görüntüle 2240647
Fakat asıl sorun şimdi başlıyor 11 Haziran ve 22 Haziran günleri evde değildim eve geldiğimde 26 Haziran günü gmailerimi kontrol ederken bunu gördüm zaman aşımına uğramıştı yani işe yaramıyordu bunun hakkında Gmail'e reply atım konuştuk falan bana birkaç tane güvenlik sorusu sordu ama komik olan şu hesabıma 1 yıl önce girdiğim için hiçbir şey hatırlamıyordum mesela 9 soru sordu desek 5 falan doğru bildim ondan sonra sözde "hesap benim olduğu doğrulanamamış"? Bana hesap kurtarma atıyolar ondan sonra hesabın benim olduğunu doğrulayamamışlar? Benim değil zaten artık çalmışlar mesela sorulardan bitanesi hangi ülkelerden satış yaptığın ben yazdım oraya ama hesabımı çalan kişi hesabımda bir şey satın aldıysa veya hesap bağladıysa sorular zaten yanlış olacak tamam dedim 2. talepimi atım.
Eki Görüntüle 2240649
Bu sefer 2 gün sonra talepimi kapatılar o kadar kanıt vardı oysaki bugün 3. talepimi yazdım birkaç saat sonra tekrar kapandı?
Galiba artık hesap benim değil oradan hesabımı çalan arkadaşın elini öpüp hayırlı olsun diyorum.
Eki Görüntüle 2240651
Yapabileceğim bir şey var mı acaba? Çok saçma bir durum hesap benim olmasına rağmen.
Buradada kapatılan taleplerin kanıtı var.
Eki Görüntüle 2240653