Steam Hesabım çalındı

Son olarak eğer hesabı geri alırsanız, uzun bir süre boyunca hesabınıza hiç bir şekilde yatırım yapmayın, skin almayın, oyun almayın hiç bir şey almayın. Eğer çalan kişi hile kullanmışsa gecikmeli bir şekilde yasaklama alabilirsiniz, bu bir ay da olabilir 1 yıl da olabilir, tamamen şans işi. Yazık olmuş.

Hep CS oynayanlarda bu çalınma olayları oluyor sanki. Neden olabilir?

Bedava hile açmaya çalışıyorlar hocam, sonra zort.

Tamam da bunu hesabı çalınan arkadaşlar mı yapıyor? Normal oyun oynayanlarda çok nadir görüyorum çalınma olayını. CS oynayan kişiler gidip farklı platformlara şifre mi paylaşıyor? Buna sebep olacak bir şeyler dönüyor bu oyunle ilgili yani, orası kesin.

Yakın zamanda benim hesabım da çalındı bilgileri doğru verince şifreni sıfırlayıp sana gönderiyorlar.

Hocam bu sıralar neden çok hesap çalınıyor anlamadım Discord'tan tanıştığım biri Steam Guard kodunu rastgele tutturmuş ve almış hesabı dedi ağzım açık kaldı.

Taratorluğuna hile açıp ban yedirmeye çalışabilir hesaba.. Geçmiş olsun dikkatli ol hocam. Alırsın hesabı rahat ol.

Hocam bu sıralar neden çok hesap çalınıyor anlamadım Discord'tan tanıştığım biri Steam Guard kodunu rastgele tutturmuş ve almış hesabı dedi ağzım açık kaldı.

10 sn gibi bir süre var Steam guard şifresini girmek için, giremezsen yenileniyor. O şifreyi tutturmak mümkün değil. Ancak biri cep telefonunu izlemiyorsa ya da klonlamamışsa.

Hocam arkadaş hile açmaya çalışmıştır şifre si ucmustur çalan kişi de ya kendi oynamistir ki sanmiyorum hesabı satmıştır

7 saat oldu hala dönüş yapmadılar. Normalde ne kadar sürede yapıyorlar hala alabilir miyim hesabımı geri

Öyle bir şey mümkün değil, büyük ihtimal idle master gibi birşey kullandıysa session hijacking kurbanı olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…