Er3Nw Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #21 claretredblack dedi: 7 saat oldu hala dönüş yapmadılar. Normalde ne kadar sürede yapıyorlar hala alabilir miyim hesabımı geri Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun öncelikle. Genellikle 24 saat içinde dönüş yapıyorlar.
claretredblack dedi: 7 saat oldu hala dönüş yapmadılar. Normalde ne kadar sürede yapıyorlar hala alabilir miyim hesabımı geri Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun öncelikle. Genellikle 24 saat içinde dönüş yapıyorlar.
claretredblack Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #22 Hesabı şu an geri aldım CSGO'yu yüklüyorum maç tekrarlarına bakıcam inşallah hile falan açmamştır
berkingbad Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 1.533 Çözümler 6 17 Haziran 2023 #23 claretredblack dedi: Hesabı şu an geri aldım CSGO'yu yüklüyorum maç tekrarlarına bakıcam inşallah hile falan açmamştır Genişletmek için tıkla... Hesap linki atın bakalım oynamış mı
claretredblack dedi: Hesabı şu an geri aldım CSGO'yu yüklüyorum maç tekrarlarına bakıcam inşallah hile falan açmamştır Genişletmek için tıkla... Hesap linki atın bakalım oynamış mı
claretredblack Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #24 berkingbad dedi: Hesap linki atın bakalım oynamış mı Genişletmek için tıkla... 1 maç rekabetçi girmiş ama oyun başladıktan sonra çıkmış
berkingbad dedi: Hesap linki atın bakalım oynamış mı Genişletmek için tıkla... 1 maç rekabetçi girmiş ama oyun başladıktan sonra çıkmış
kaanator26 Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 643 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #25 claretredblack dedi: 7 saat oldu hala dönüş yapmadılar. Normalde ne kadar sürede yapıyorlar hala alabilir miyim hesabımı geri. Genişletmek için tıkla... Uzun sürer hocam Steam çabuk dönmüyor 1 hafta içinde dönerler ama.
claretredblack dedi: 7 saat oldu hala dönüş yapmadılar. Normalde ne kadar sürede yapıyorlar hala alabilir miyim hesabımı geri. Genişletmek için tıkla... Uzun sürer hocam Steam çabuk dönmüyor 1 hafta içinde dönerler ama.
claretredblack Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #26 kaanator26 dedi: Uzun sürer hocam Steam çabuk dönmüyor 1 hafta içinde dönerler ama. Genişletmek için tıkla... berkingbad dedi: Hesap linki atın bakalım oynamış mı? Genişletmek için tıkla... Hesabı geri aldıktan yaklaşık 5 6 saat sonra yani 14:34'te kilitlendi. Bir anda bildirim geldi hesap kilitlendi diye hemen destek talebi olusturdum. Şu an elimde kilit açma kodu da yok işlemi ben gerçekleştirmediğim için. Gerçekten bıktım ya.
kaanator26 dedi: Uzun sürer hocam Steam çabuk dönmüyor 1 hafta içinde dönerler ama. Genişletmek için tıkla... berkingbad dedi: Hesap linki atın bakalım oynamış mı? Genişletmek için tıkla... Hesabı geri aldıktan yaklaşık 5 6 saat sonra yani 14:34'te kilitlendi. Bir anda bildirim geldi hesap kilitlendi diye hemen destek talebi olusturdum. Şu an elimde kilit açma kodu da yok işlemi ben gerçekleştirmediğim için. Gerçekten bıktım ya.