Steam Hesabım çalındı

Laxyern

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Steam hesabım 1 saat önce çalındı. Önce e-posta değiştirildi sonra Steam Guard kaldırdı. SMS istedi. Discord'dan bir mesaj geldi: Steam hesabınız 130 report yedi ve harcadığınız paranın yarısı kadar göndermezseniz Steam hesabınız kapatılacak diye. Ayrıca hesabı da kilitledi.
İstedikleri zaman hesabı silebilirler mi ve gönderdiğim talep ne kadar sürede yanıt verilir?

Son düzenleme:
Steam Destek ile iletişime geçin. Arkadaşım aynı durumu yaşadı Discord'da tıkladığı bir link yüzünden ve Steam Destek sayesinde hesabını geri aldı.

3. parti bir yazılım veya internet sitesinde Steam kullanıcı adı ve şifre verdiniz mi? Hemen Steam destek ile iletişime geçin onların istediği bilgileri sağlaranız hesabı geri alabilirsiniz.

Desteğe yazmaktan başka şansın yok bence 1-2 iş günü içerisinde dönerler.

Dostum e-postana Steam'de oyun satın alım yapılınca fiş gönderildiyse onu kanıt olarak Steam desteğe atıp hesabını rahat alırsın.

Steam Destek ile iletişime geçin.

Steam Destek ile iletişime geç birader biri toplu report atmıştır.

Steam Destek ile iletişime geçin. Arkadaşım aynı durumu yaşadı Discord'da tıkladığı bir link yüzünden ve Steam Destek sayesinde hesabını geri aldı.
Aynı şeyi ben yapmıştım 2 sene önce. Steam destekle iletişime geçtim ve hesabımı almıştım. Hesap VAC banı yiyebilir (benim ki yemişti).

3. parti bir yazılım veya internet sitesinde Steam kullanıcı adı ve şifre verdiniz mi? Hemen Steam destek ile iletişime geçin onların istediği bilgileri sağlaranız hesabı geri alabilirsiniz.
Hayır kimseye hesabımın bilgilerini vermedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…