belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 25 Haziran 2024 #11 taes55 dedi: Teşekkür ederim yazdım envanterimi kilitlemeli için ama çoktan iş işten geçmiştir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ayrıca okuduğuma göre CS:GO, CS2 hesabının banlanma ihtimali varmış.
taes55 dedi: Teşekkür ederim yazdım envanterimi kilitlemeli için ama çoktan iş işten geçmiştir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ayrıca okuduğuma göre CS:GO, CS2 hesabının banlanma ihtimali varmış.
taes55 Zeptopat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #12 belirsizz dedi: Ayrıca okuduğuma göre CS:GO, CS2 hesabının banlanma ihtimali varmış. Genişletmek için tıkla... İnşallah olmaz öyle birşey adam akıllı sürekli oynadığım oyunlardan biri CS2. Aldım hesabı yardımcı olan herkese teşekkür ederim <3. Son düzenleme: 25 Haziran 2024
belirsizz dedi: Ayrıca okuduğuma göre CS:GO, CS2 hesabının banlanma ihtimali varmış. Genişletmek için tıkla... İnşallah olmaz öyle birşey adam akıllı sürekli oynadığım oyunlardan biri CS2. Aldım hesabı yardımcı olan herkese teşekkür ederim <3.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 25 Haziran 2024 #13 taes55 dedi: İnşallah olmaz öyle bir şey adamakıllı sürekli oynadığım oyunlardan biri CS2. Aldım hesabı yardımcı olan herkese teşekkür ederim <3. Genişletmek için tıkla... Ban yemiş mi?
taes55 dedi: İnşallah olmaz öyle bir şey adamakıllı sürekli oynadığım oyunlardan biri CS2. Aldım hesabı yardımcı olan herkese teşekkür ederim <3. Genişletmek için tıkla... Ban yemiş mi?
taes55 Zeptopat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #14 belirsizz dedi: Ban yemiş mi? Genişletmek için tıkla... Yememiş dostum bütün skinlerde duruyor.