Steam Hesabım çalındı

sey0_0sey

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bana bir link gelmişti bu linkte 50 dolar gift verdiğini söylüyordu. Dolandırıcıydı ama sitenin içindeyken fark ettim. Sonra kendim giriş yaparken oradan girmişim hesabım çalındı. Steam desteğe yazdım. Hesabım geri alabilir miyim? Hesap şu anda başkasının e postasında.

Yazdıysanız hesabın ilk epostasına mesaj atarlar ilk epostaya sahipseniz direk alırsınız.

Evet geri alabilirsin. Senden ürün faturası gibi bazı hesap sahipliği kanıtlayan şeyler isteyecekler. Yönergeleri harfi harfine uygularsan en geç birkaç haftaya hesabın geri dönecektir.

Hesabınızın ilk eposta adresine ya da oyun alırken kullandığınız kartlardan birine hâlâ sahipseniz alırsınız. Yakın zamanda ben de çaldırmıştım, aldığım oyunların faturasını ve kart bilgilerimi mail ile desteğe gönderdim, ertesi gün geri aldım.

Hesabınızın ilk e-postası sizdeyse mümkün ama bu tür sitelere girmeniz de biraz komik olmuş.

İlk e-posta hesap açılırkenki posta mı? Eğer öyleyse bende. Aslında girme değil o siteden giriş yapmadım zaten sonra kendi sitesinden yaparken çalınmıştı.

Hesabınızın ilk e-postası sizdeyse mümkün ama bu tür sitelere girmeniz de biraz komik olmuş.

Teşekkür ederim.

Sana gerekli çözümü sunmuşlar zaten ama şunu söyleyeyim: Bu tarz şeylere inanmayın kimse size bedava 50 dolar vermez!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…