Ahmet yıkar Centipat Katılım 22 Kasım 2019 Mesajlar 116 19 Temmuz 2020 #41 272054 dedi: Benim bir arkadaşım da hesabını çaldırmıştı ve Steam destek ile geri aldık. Kendisinin eklemedeği çince hesapları gördük ve hepsinin VAC yediğini gördük. Fakat bizim arkadaş banlanmadı. Fakat %99 ihtimalle VAC veya ow ban yersin. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... hala yemedim tahmini ne zaman yerim
272054 dedi: Benim bir arkadaşım da hesabını çaldırmıştı ve Steam destek ile geri aldık. Kendisinin eklemedeği çince hesapları gördük ve hepsinin VAC yediğini gördük. Fakat bizim arkadaş banlanmadı. Fakat %99 ihtimalle VAC veya ow ban yersin. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... hala yemedim tahmini ne zaman yerim
KartalEgeTR Hectopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 30 19 Temmuz 2020 #42 Ban yiyebilirsin ama Valve'nin efsanevi ban sisteni sayesinde büyük ihtimal bir şey olmaz, envanterini başka hesaba geçir.
Ban yiyebilirsin ama Valve'nin efsanevi ban sisteni sayesinde büyük ihtimal bir şey olmaz, envanterini başka hesaba geçir.
Ahmet yıkar Centipat Katılım 22 Kasım 2019 Mesajlar 116 20 Temmuz 2020 #43 KartalEgeTR dedi: Ban yiyebilirsin ama Valve'nin efsanevi ban sisteni sayesinde büyük ihtimal bir şey olmaz, envanterini başka hesaba geçir. Genişletmek için tıkla... Steam Guard'ı tekrar ekinleştirdiğim için 3 Ağustosa kadar bir şey yapamıyorum envanterimde
KartalEgeTR dedi: Ban yiyebilirsin ama Valve'nin efsanevi ban sisteni sayesinde büyük ihtimal bir şey olmaz, envanterini başka hesaba geçir. Genişletmek için tıkla... Steam Guard'ı tekrar ekinleştirdiğim için 3 Ağustosa kadar bir şey yapamıyorum envanterimde
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 30 Ağustos 2022 #44 Ahmet yıkar dedi: Steam Guard'ı tekrar ekinleştirdiğim için 3 Ağustosa kadar bir şey yapamıyorum envanterimde Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu hortlatmak olacak ama son durum nedir?
Ahmet yıkar dedi: Steam Guard'ı tekrar ekinleştirdiğim için 3 Ağustosa kadar bir şey yapamıyorum envanterimde Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu hortlatmak olacak ama son durum nedir?