Steam Hesabım çalınmış olabilir mi?

zınkbabake

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Biraz tedirginim o yüzden konuya hızlı gireceğim. Şimdi ben tradeit sitesinden bugün öğleden sonra hesabımdaki skinleri tradeleyip yeni skinler almıştım. Fakat az önce hesabımdan çıkış yapmış olduğumu ve ismimin sayı olup profil fotoğrafımın soru işareti olduğunu gördüm. Galiba hesap çalınma işaretleri bunlar fakat şimdi API sıfırladım tüm cihazlardan çıkış yaptım birazdan şifre sıfırlayacağım ve şu an ismim normal gözüküyor profil fotoğrafı düzelmiş. Bir şey olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Giriş etkinliklerine baktınız mı farklı bir IP adresi varsa eğer muhtemelen RAT vb. bir şey yediniz.

Bazen bağlantıdan dolayı telefonda öyle gösteriyor bende bug da olabilir ama bakmakta fayda var bence dikkat edin desteğe report edin.

Az önce hesabıma girdiğimde benim ismim gözükmedi profil fotoğrafım soru işaretiydi ama herhangi bir siteye vesaire bağlamadım hesabı büyük ihtimal bir sorun oldu Steam kaynaklı.

Ben yinede öyle sitelere pek girmenizi önermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…