Seru
Hectopat
Hesap bu satmayı düşünmüyorum sadece sizin görüşlerinizi almayı istedim.
Max 7 bin TL. Gerçek değeri bu kadar değil ama indirimli hallerinin 8 10 tl altını ele aldım.Hesap bu satmayı düşünmüyorum sadece sizin görüşlerinizi almayı istedim.
Zup oyunlarını 20'den saymadın değil mi?Max 7 bin TL. Gerçek değeri bu kadar değil ama indirimli hallerinin 8 10 tl altını ele aldım.
Hepsini aldınız diye saydım hepsi ise 470 tl ve ben 500 girdim. Belki yanlış girdiğim olmuştur diye. Herhalde sallıyor diyebilirsiniz ama zamlardsn önce bir sürü oyun almadıkça kar etmek zor.Zup oyunlarını 20'den saymadın değil mi?
Zup hep 2 TL civarındaydı yeni zamlandı ve zamlanmış halinin indirimli hali bile 7 TL. Sen bu hesaba 7k tl diyorsan bunun bir tık üstüne araba parası dersin herhalde.Hepsini aldınız diye saydım hepsi ise 470 tl ve ben 500 girdim. Belki yanlış girdiğim olmuştur diye. Herhalde sallıyor diyebilirsiniz ama zamlardsn önce bir sürü oyun almadıkça kar etmek zor.
Ucuz anlaminda mi diyorsun. Dediğinden bir şey anlamadım ama ben olsam maks 7K. Bi de pahalı diye saydım bazılarını,Zup hep 2 TL civarındaydı yeni zamlandı ve zamlanmış halinin indirimli hali bile 7 TL. Sen bu hesaba 7k tl diyorsan bunun bir tık üstüne araba parası dersin herhalde.
Fazla uçmuşsun diyorum.Ucuz anlaminda mi diyorsun. Dediğinden bir şey anlamadım ama ben olsam maks 7K. Bi de pahalı diye saydım bazılarını,
Haa tamam.Fazla uçmuşsun diyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.