Steam Hesabım ne kadar eder?

MaxDecimus

Hectopat
Daha fazla  
76561199151688545 Steam ID

Sizce bu hesap kaça gider? SteamDB'de lowest price olarak 405 dolar gösteriyor. Ayrıca hesap satan kişiler de benim hesabımın yarısı etmez hesaplara 10K fiyat biçiyorlar. Sizce benim hesabın ederi kaçtır? Lowest price'tan satışa koysam satılır mı?

Son düzenleme:
Steam hesaplarının satışı yasak olduğundan ve sadece 1 destek mesajıyla geri alınabildiğinden herhangi bir değeri bulunmuyor. Hesabına 10K değer biçenler satabiliyor mu bari?

76561199151688545 Steam ID

Sizce bu hesap kaça gider? SteamDB'de lowest price olarak 405 dolar gösteriyor. Ayrıca hesap satan kişiler de benim hesabımın yarısı etmez hesaplara 10K fiyat biçiyorlar. Yanlış anlamayın, küçümsemek anlamında demiyorum ama öyle. Sizce benim hesabın ederi kaçtır? Lowest Price'tan satışa koysam satılır mı?

5 kuruş etmez. CS seçkin varsa 100 TL'ye satarsın belki onu da hile açmak için alırlar.

Tam bir fiyat söyleyemem ancak yine de ortalama bir fiyatla satılır. Ben şahsen hesap alacak olsam: hesabın ne zaman oluşturulduğuna, seviyesine, oyunlarına, dlc'lerine vesaire bakarım. Millet CS yazmış fakat CS'ci birine satarsan olur öyle bir şey.

1732299065375.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı