Steam Hesabım ne kadar eder?

Reıs hesabın degerı az degıl 3000e koysam bence hızlıca alınır surdakı bir oyun sımdı o fıyattır.

Asıl olay o değil. Hesap satışı tespit edildiğinde hesap banlanır artı olarak da sonradan hesabın ilk sahibi Steam destekle birkaç mailleştiğinde geri alıyor. Kimse almak istemez.

Reıs hesabın degerı az degıl 3000e koysam bence hızlıca alınır surdakı bir oyun sımdı o fıyattır.

Koyabilirsin. Gelişmelerden bizi haberdar et. Satın alan olacak mı merak ediyorum.

Olay oyun değil uzun sebepleri var ama kısacası güvenilmez ve saçma.
3000 4000 e koysam bıle satılmaz dıyosun yanı sımdı sıte ısmı vermek olmazda bazı sıtelerde cok ılan var

3000 4000'e koysam bıle satılmaz dıyosun yanı sımdı sıte ısmı vermek olmazda bazı sıtelerde cok ılan var.

Valorant gibi oyunlardaki hesapların satışları oluyor onlarda genellikle ilk mail verildiğinde alınıyor. Steam'de nasıl durum bilemiyorum.

3000 4000'e koysam bıle satılmaz dıyosun yanı sımdı sıte ısmı vermek olmazda bazı sıtelerde cok ılan var.

Hocam zaten çok ilan olmasının sebebi kimsenin hesap almaması. Artık insanlar maksimum tek oyun olan 30 40 TL'lik hesaplar alıyor. Tanıdık biri varsa ona satabilirsin.

Koyabilirsin. Gelişmelerden bizi haberdar et. Satın alan olacak mı merak ediyorum.

Kanka koyacağım da, ben fiyat bilgisi almaya çalışıyordum. İşte herkes satılmaz diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam zaten çok ilan olmasının sebebi kimsenin hesap almaması. Artık insanlar maksimum tek oyun olan 30 40 TL'lik hesaplar alıyor. Tanıdık biri varsa ona satabilirsin.
az once baktım 4000e 7000e kotu degersız oyunları olan hesaplar var ama ne kadar suredır orda bılmıyorum

Kimse Steam hesabı almıyor geri alınabildiğinden. Bu durum da hesabın değerini tamamen düşürüyor.

Satın alan çıkmaz muhtemelen. İlana koyduğunla kalırsın hatta denemene bile değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…